reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona - co by tu wybrać ;-) Propozycje, sugestie, wszystko co wpadnie nam do głowy

reklama
U nas płeć wciąż pozostaje niespodzianką ale na dziś sprawa wygląda następująco:):

dziewczynka: Nadia, Nina, Apolonia
chłopiec: tu gorzej....Jan, Stas ( uwielbiam te imiona ale dziś co drugi maluch to Stas ), Ignaś, Bruno i nie wiedzieć czemu coraz bardziej...Tadek

u nas będzie synek narazie stanęło na Oskarze, bardzo mi się podoba i chyba tak zostanie. Wcześniej był Miłosz <3 ale moja bratowa już zabrała :D Podobał nam się również Mieszko ale rodzina powiedziała, że nie będą się do nas odzywać a małego będą i tak po swojemu wołać (?):crazy: no więc, żeby nie robić sobie wrogów w najbliższych zostanie Oskarek :)

halo halo podbijam wątek bo coś nam umiera...dziewczyny prosze szczerze...wpadło mi do głowy dziwne imie..Gaja..hmm..na drugim miejscu pozostaje Nina i Malwina i Lilia(chociaż ja najchetniej nazwałabym Zoja ale M by osiwiał)

anoula82 mnie osobiście podobają się oba i Gaja i Zoja :-) Ja chciałam dać na imię naszej małej Blanka ale mój mężuś jak tylko usłyszał od razu powiedział nigdy w życiu:-p
A teraz nie możemy się zdecydować między Daria i Iga i postanowiliśmy, że jak się urodzi zobaczymy które do niej bardziej pasuje :-)

reklama
laperedhil, akilegna dobrze ze nie tylko ja uważam Zoje za ładne imię haha ..moj M na przykład twierdzi ze to imie dla psa a nie dla dziecka wiec szans nie ma:cool:...Blanka cudnie!;p ale podobnie jak u Ciebie moj M w życiu tego nie przełknie:no:

gorzej chłopięcymi ( my płeć poznamy przy porodzie żeby było trudniej:) .... co ja tam miałam..aa Staś, Jan,Ignacy, Aleksander (Oluś:), Oliwier, Borys...i weź tu człowieku bądz mądry:szok:

Do góry