reklama
U nas też decyzja podjęta. Nie wiem czy się Wam chwaliłam- bedziemy mieć drugiego synka o imieniu Radek :-)
Gratuluję synusia. A ja znam bardzo fajnego Radka :-)
_Angel_
Mama małej stokrotki
ramari gratuluje synka najmłodszy brat mojego narzeczonego ma na imię Radek,jest świetny,wszyscy bardzo go lubią.
A teraz dziewczyny zwracam się do was z prośbą.Dla chłopca które fajniejsze Filip czy Błażej ?? A dla dziewczynki Maja , Nadia czy Liliana bo nie mogę się zdecydować.
A teraz dziewczyny zwracam się do was z prośbą.Dla chłopca które fajniejsze Filip czy Błażej ?? A dla dziewczynki Maja , Nadia czy Liliana bo nie mogę się zdecydować.
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Ramari, gratuluje synka Radzisław (tak przezywamy chłopaka Marcela chrzestnej) bardzo fajnie...nawet nie pomyślałam o tym imieniu
Angel, dla mnie Błażej Filip też fajnie ale jest ich zbyt dużo
Co do dziewczynki hmmm.. Lilianna. W sumie zadziałała metoda eliminacji - pozostałe dwa imiona spotykam zbyt często wokół siebie
My u nas jeszcze się nie zdecydowaliśmy. Dla dziewczynki wiadomo - Marysia. Dla chłopca podoba mi się Igorek.
Mąż ma się zastanowić...echh on to zawsze pięć po dwunastej
Angel, dla mnie Błażej Filip też fajnie ale jest ich zbyt dużo
Co do dziewczynki hmmm.. Lilianna. W sumie zadziałała metoda eliminacji - pozostałe dwa imiona spotykam zbyt często wokół siebie
My u nas jeszcze się nie zdecydowaliśmy. Dla dziewczynki wiadomo - Marysia. Dla chłopca podoba mi się Igorek.
Mąż ma się zastanowić...echh on to zawsze pięć po dwunastej
reklama
Podziel się: