reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dziecka

ramari super!!gratuluję synka!!Przyda się nam kolejny chłopczyk na forum bo jak na razie przewaga dziewuszek:tak:

reklama
Ramari już Ci gratulowałam synusia, ale co tam jeszcze raz gratulacje, a Radków znam super fajnych i inteligentnych :-)

ramari gratuluje synka :) najmłodszy brat mojego narzeczonego ma na imię Radek,jest świetny,wszyscy bardzo go lubią.

A teraz dziewczyny zwracam się do was z prośbą.Dla chłopca które fajniejsze Filip czy Błażej ?? A dla dziewczynki Maja , Nadia czy Liliana bo nie mogę się zdecydować.

Ramari, gratuluje synka :tak: Radzisław (tak przezywamy chłopaka Marcela chrzestnej) bardzo fajnie...nawet nie pomyślałam o tym imieniu:zawstydzona/y:

Angel, dla mnie Błażej :tak: Filip też fajnie ale jest ich zbyt dużo :eek:
Co do dziewczynki hmmm.. Lilianna. W sumie zadziałała metoda eliminacji - pozostałe dwa imiona spotykam zbyt często wokół siebie :sorry:

My u nas jeszcze się nie zdecydowaliśmy. Dla dziewczynki wiadomo - Marysia. Dla chłopca podoba mi się Igorek.
Mąż ma się zastanowić...echh on to zawsze pięć po dwunastej :baffled:

reklama
Angel mnie się też bardziej podoba Błażej, a jeśli chodzi o imię dla dziewczynki to Liliana. Maja jedno z częściej nadawanych imion, a Nadia żle mi się kojarzy.

Do góry