Mi się kiedys Michal bardzo podobało, ale później miałam faceta psychopate michała i teraz mam silny wstret do tego imienia... A Antoni jest takie wdzięczne imie !! Jak Tony Montana, Tony Soprano.... ANTONIO BANDERAS !!
reklama
Mi się kiedys Michal bardzo podobało, ale później miałam faceta psychopate michała i teraz mam silny wstret do tego imienia... A Antoni jest takie wdzięczne imie !! Jak Tony Montana, Tony Soprano.... ANTONIO BANDERAS !!
Montana? No nie chciałabym kojarzyć imienia mojego dziecka z ćpunem i psychopatą ;p
edit.: Ale jakby mi ktoś próbował wybierać imię dla dziecka, pogryzłabym. Zresztą, naszego Edgara prawie wszyscy próbowali się czepiać, ale nasze gwałtowne i ostre reakcje szybko zamykały im usta.
Ostatnia edycja:
rosellita
Zaangażowana w BB
Ja też tak mam jak mój Roberto chciał jakieś imię to ja zaraz nie bo znam takiego i on jest głupi, albo znam takiego z takim imieniem i go nie lubię wkurzył się chop na mnie i mówi że on nie rozumie imię to imię a nie że ktoś już takie imię nosi i ja porównuję. A tu następnego razu ja mówię że bardzo mi się podoba Mateuszek a mój m do mnie "Mateuszek przecież to mi się kojarzy z apostołem" a ja do niego no to co z tego to źle a ten "tak tak stary facet zapierd... w todze i sandałkach" myślałam że padnę a niby dla niego imię to imię
ja też tak mam jak mój roberto chciał jakieś imię to ja zaraz nie bo znam takiego i on jest głupi, albo znam takiego z takim imieniem i go nie lubię :-d wkurzył się chop na mnie i mówi że on nie rozumie imię to imię a nie że ktoś już takie imię nosi i ja porównuję. A tu następnego razu ja mówię że bardzo mi się podoba mateuszek a mój m do mnie "mateuszek przecież to mi się kojarzy z apostołem" a ja do niego no to co z tego to źle a ten "tak tak stary facet zapierd... W todze i sandałkach" :-d:-d myślałam że padnę a niby dla niego imię to imię
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
U mnie też się wszystkie Ciotki, łącznie z moją mamą doczepiały do Tymona, że brzydkie, że to, że tamto. My postawiliśmy na swoim i koniec... Teraz już się przyzwyczaili się i jest dobrze :-)
Ivona83
Fanka BB :)
"Mateuszek przecież to mi się kojarzy z apostołem" a ja do niego no to co z tego to źle a ten "tak tak stary facet zapierd... w todze i sandałkach"
prawie sie zakrztusiłam truskawą jak to przeczytałm ekstra
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Roselita to chop odgryzł Haha
agatkaT
Fanka BB :)
Antoś to najpiękniejsze imię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-);-)
mysia23
mama dwójeczki
U nas aż wstyd sie przyznać, ale do tej pory nasza córcia co dzień to inne imię miała...ale wczoraj nastąpiła całkowita zmiana koncepcji - co wszystkim wyszło na dobre..Nikt do niej nie mówił po imieniu, każdy tak jakoś się oglądał no i zmiana z mojej ręki....a maż uszczęśliwiony bo to jego ulubione imię dla dziewczynki....
reklama
tak naprawde to imie dziecku sie pozniej przyda :-) u nas i tak poki co sie mowi roznie do młodego a nie np beniamin :-)
mowimy mu: ty cholero, Beniuszka, Beniu, młody... ostatnio jednak przewaza ty cholero bo taki rozbawiony ze sił czasami nie mam :-)
mowimy mu: ty cholero, Beniuszka, Beniu, młody... ostatnio jednak przewaza ty cholero bo taki rozbawiony ze sił czasami nie mam :-)
Podziel się: