reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię dla dziecka

Doggi blahahaha ale tatusia ma Olusia nie ma co ;p
a moja jakos nie placze... raz , no dwa razy bo przy porodzie pierwszy raz slyszalam jak placze. Ona raczej sie marszczy i krzywi i skrzeczy, cos majaczy pod noskiem jeszcze nei mialam tak zeby sie zanosila placzem ;-)

reklama
no u nas drugi raz plakala (nigdy wiecej blagam!) jak kupki zrobic nie mogla...
widzialam na fotce na dwa smoki jedzie Olinka heheheh , moja jakos niechce ma odruchy wymiotne a jak juz jej wsadze to po minucie pluje dalej niz widzi ;-)

To moja olcia mądre dziewcze, jak jest zdenerwowana chce smoka poniupla poniupla i jak już sie uspokoi to go sama wypluwa :) nie nadużywa smoków :) Ale ma trzy :D Bo mama nie lubi monotoni :p

U nas 2 smoki- zielony i niebieski- żeby można było z ubrankami komponować:)) Czytałam gdzieś, ze po m-cu, dwóch trzeba smoka wymienić. Czy mogę wymienić na smoczki innej firmy??

Aestima mozesz wymienic, ale niewiadomo, czy Miszko będzie chciał innej... Bo podobno dzieciaszki się przyzwyczajają a wiadmo , ze róznia sie smoki różnych firm... dlatego ja kazdego smoka mam innej firmy :D :D i się mała lansuje z różnymi smokami :D :p

moj ma jednego kupionego na szybko w szpitalu jak wychodziliśmy ;-)

a co do darcia...to Beniu był spokojny do czasu...teraz przy kazdej opróbie robienia kupy taki wrzask a raczej wkurw.. że szok... ostatnio mowie do niego perełko ;)

Nasza córcia w końcu imienna, choć imię wspólnie ustaliliśmy w szpitalu chyba na drugi dzień ;)
Będzie Adrianna Lidia. D. pojechał właśnie do Urzędu więc już odwrotu nie będzie ;)

Smokiem póki co pluje, nie wiem czy próbować z tym, czy kupić inny kształt. Jak myślicie?

no nie bedzie odwrotu Blusia ;-)
Ladne imiona :tak:

moja tez pluje i ma odruchy wymiotne, ja nie wymieniam na inny model, niechce to nie ;-)

reklama
Do góry