reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dziecka

Doggi blahahaha ale tatusia ma Olusia nie ma co ;p
a moja jakos nie placze... raz , no dwa razy bo przy porodzie pierwszy raz slyszalam jak placze. Ona raczej sie marszczy i krzywi i skrzeczy, cos majaczy pod noskiem jeszcze nei mialam tak zeby sie zanosila placzem ;-)

reklama
no u nas drugi raz plakala (nigdy wiecej blagam!) jak kupki zrobic nie mogla...
widzialam na fotce na dwa smoki jedzie Olinka heheheh , moja jakos niechce ma odruchy wymiotne a jak juz jej wsadze to po minucie pluje dalej niz widzi ;-)

To moja olcia mądre dziewcze, jak jest zdenerwowana chce smoka poniupla poniupla i jak już sie uspokoi to go sama wypluwa :) nie nadużywa smoków :) Ale ma trzy :D Bo mama nie lubi monotoni :p

U nas 2 smoki- zielony i niebieski- żeby można było z ubrankami komponować:)) Czytałam gdzieś, ze po m-cu, dwóch trzeba smoka wymienić. Czy mogę wymienić na smoczki innej firmy??

Aestima mozesz wymienic, ale niewiadomo, czy Miszko będzie chciał innej... Bo podobno dzieciaszki się przyzwyczajają a wiadmo , ze róznia sie smoki różnych firm... dlatego ja kazdego smoka mam innej firmy :D :D i się mała lansuje z różnymi smokami :D :p

moj ma jednego kupionego na szybko w szpitalu jak wychodziliśmy ;-)

a co do darcia...to Beniu był spokojny do czasu...teraz przy kazdej opróbie robienia kupy taki wrzask a raczej wkurw.. że szok... ostatnio mowie do niego perełko ;)

Nasza córcia w końcu imienna, choć imię wspólnie ustaliliśmy w szpitalu chyba na drugi dzień ;)
Będzie Adrianna Lidia. D. pojechał właśnie do Urzędu więc już odwrotu nie będzie ;)

Smokiem póki co pluje, nie wiem czy próbować z tym, czy kupić inny kształt. Jak myślicie?

no nie bedzie odwrotu Blusia ;-)
Ladne imiona :tak:

moja tez pluje i ma odruchy wymiotne, ja nie wymieniam na inny model, niechce to nie ;-)

reklama
Do góry