reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

imie dla dzidzia

A my nadal się zastanawiamy nad imieniem....

nadal wymyślamy....ale dziewczynka chyba będzie Kinga...choć jeszcze wacham się nad Oliwią
A chłopiec to Daniel, Damian lub Bartuś

reklama
Hej!
Jeśli będę miała dziewczynkę, chciałabym Ją nazwać Agata, Aleksandra (drugie imię na cześć mojej przyjaciólki), jeśli chłopiec to marzy mi się Jakub (uwielbiam zdrobnienie Kubuś) - niestety mężowi nie podoba się to imię, chciałby nazwać chłopca Wiktor (po swoim ojcu). Z kolei mnie to imię nie leży. I tak to pewnie będzie dziewczynka. ;)

Dziewczynka to będzie Martynka, a co do chłopaka to nie możemy podjąć decyzji. W grę wchodzi Dominik, Patryk, Jakub tez mi się bardzo podoba, ale teraz modne, więc boję się, że potem w szkole będą same Kubusie w klasie :laugh: Mnie się podoba Nikodem i Benjamin, ale mężuś nawet słyszeć nie chce :(

my już nawet o tym nie rozmawiamy. Może na razie :) później zacznie się wojna..
chłopak to Szymon Karol a dziewczynka Iga Honorata. Jakoś jestem pewna że to będzie chłopak.od początku na usg mi się wydawało że dziewczynka to ta słabsza, która nie przeżyła. Więc został chłopak..Ale chciałabym być zaskoczona

No i Krystianek przestał mi się podobać, bardziej jestem za Igorkiem (mój mąż nie), ale nie wiem jeszcze... Jutro będę przeglądać kalendarz kartka po kartce i może wpadnę na jakieś ładne i nietypowe imię.

u nas zapadła decyzja...a mianowicie....ja wybieram imie dla chłopca(narazie jestem na etapie Pawełka) ,mężuś dla dziewczynk(coś wspominał o Weronice lub Nataszy)....

reklama
A mnie sie od dawna podoba Oliwia ale moj Robert stwierdzil,ze dzieci beda sie z niej pozniej smialy.A co tam ! I tak ja wybiore ;) Moze Laura? Tylko jak to zdrobnic?

Do góry