reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imie dla dzidzia

My kwestii imion jeszcze nie ruszaliśmy, ale jak odszedł mo Tata, to postanowiłąm, że jeśli będę miała chłopczyka to będzie miał Piotr (Tata tak miał na drugie) lub inne pierwsze i drugie Bronisław.

reklama
A my z moim Bartkiem jeszcze nie doszlismy do porozumienia,bo on chce Aleksander,a o dziewzcynce raczej nie mysli,natomiast ja caly czas wymyslam imiona dla dziewczynki,a dla chlopca jakos nie mam duzo pomyslow.Ale moze byc Jakub,albo Darian,a dla dziewczynki...Bernadetta,Maja,Kalina,Karina,Malwina...sama jeszcze nie wiem. Ale to i tak chyba jeszcze troche za wczesnie. ;)

ja dla dziewczynki chcę Maja mąż Anna
dla chłopaka (podobno ma być chłopak ) ale biorę poprawkę chcemy Olek Aleksander mąż twierdzi że pasuje do nazwiska i że będzie WIELKI ;D ;D

A my mamy kompletną pustkę, jeśli chodzi o imię dla chłopca! Przelecieliśmy ostatnio cały kalendarz i nic... Jedynie Dominik względnie wchodzi w rachubę. Może coś podpowiecie?

u mnie wśród znajomych moda jest na Szymona i Adriana
musicie się zastanowić sporo też znam Antków
my chcemy Olka
może Kubuś albo Kacperek :) ;)

może dopiero dostaniecie natchnienie i was oświeci

Było wiele róznych propozycji ale chyba zostanie WIKTORIA lub PATRYK
zobaczymy za miesiąc co mi przyjdzie do głowy ihihi

No to u nas pozostaje Krystianek albo Laura. Ja chciałam Ksawerego, ale jak mój mąż usłyszał, to posłał mnie na drzewo, z Igorem było podobnie (a tak mi się podoba to imię) :(.

U nas dziewczynka - Agata Aleksandra, ewentualnie Wiktoria
Na chłopca nie mamy pomysłów, mnie podoba się Aleksander, Artur, Jakub - mąż mówi kategorycznie NIE. ;) i tak postawię w razie czego na swoim ;)

reklama
ja mam mase pomysłów, jednak wszystkie są odrzucane przez mojego Marcina
jak narazie stanęło na tym, że ja wybieram dla dziewczynki i tutaj krąży mi po głowie Pola (Apolonia)
no a mój Marcin ma wybrać dla chłopca ale chyba będę mu musiała pomóc bo mu najbardziej podoba się... Marcin
grrr... przesada muszę wybić mu to z głowy hihihi.. :)

Do góry