reklama
sylwia532
Fanka BB :)
U was dosyc prosto z tymi imionami-moj daleko i jakos sie dogadac nie mozemy
DZIEWCZYNKA:gabrysia maz kategorycznie mowi NIE!!! emma tez mu cos nie lezy-a sam nic nie wymyslil(pewnie liczy na syna :)
CHLOPIEC-o i tu szereg imion:dorian-i tylko na to sie godzi,bo to jakis kulturysta byl :,ja chce:tymoteusz,marcel,milosz,oliwier,albomarcini bardzo bardzo bym chcialaczarka-ale tu mnie zastraszyl ze w urzedzie zmieni na BALTAZARA o zgrozo...............chcac nie chcac z czarusia rezygnuje
DZIEWCZYNKA:gabrysia maz kategorycznie mowi NIE!!! emma tez mu cos nie lezy-a sam nic nie wymyslil(pewnie liczy na syna :)
CHLOPIEC-o i tu szereg imion:dorian-i tylko na to sie godzi,bo to jakis kulturysta byl :,ja chce:tymoteusz,marcel,milosz,oliwier,albomarcini bardzo bardzo bym chcialaczarka-ale tu mnie zastraszyl ze w urzedzie zmieni na BALTAZARA o zgrozo...............chcac nie chcac z czarusia rezygnuje
dla chlopczyka Braian a dla dziewczynki(tatus dzidzi cjhce Sandra mi tez sie podoba ale nie do konca przemawia do mnie ) podoba mi sie jeszcze Jeniffer Britney Carmen pewnie jeszcze moja mama cos podpowiejak narazie muszez nac plec i czekam z utesknieniem na wizyte
anian
: Odkąd pamiętam zawsze chcieliśmy mieć Arka, a z imieniem córki zrobił się kłopot, bo jakoś nigdy o tym nie mówiliśmy. Ale już podjeliśmy tę ważną decyzję i wyszło, że Dominika. Mam nadzieję, że to są ostateczne imiona i teraz tylko czeka, aż się dowiem kto mieszka u mnie w brzuszku, żeby odpowiednio się wracać. Mężuś cały czas mówi do brzuszka Aruś... ale czy aby nie krzywdzi mojej córci? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Sylwia hihi jakos polskie nie za bardzo mi sie podobaja a czy zostajemy na stale eh sami jeszcze nie wiemy zobaczymy jak sie nam tutaj ulozy(musze byc dobrej mysli prawda?) a ty juz masz jakies imiona dla dzidzi?pozdrawiam cieplutko
katiNJ
Dominika sliczne, gdyby nie to rodzinie juz jest jedna tez sie bym chyba zastanawiala. Teraz dla dziewczynki mamy albo Julia albo Victoria i to juz raczej pewne. Dla chlopca za to prawie zadnego pomyslu. Wahamy sie nad Paul dla dziadkow w Polsce bylby Pawelek ale nie jestesmy jeszcze przekonani co do tego imienia. mam nadzieje ze wkrotce poznamy plec.
reklama