reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imie dla dzidzia

reklama
U was dosyc prosto z tymi imionami-moj daleko i jakos sie dogadac nie mozemy
DZIEWCZYNKA:gabrysia maz kategorycznie mowi NIE!!! emma tez mu cos nie lezy-a sam nic nie wymyslil(pewnie liczy na syna ::))
CHLOPIEC-o i tu szereg imion:dorian-i tylko na to sie godzi,bo to jakis kulturysta byl ::),ja chce:tymoteusz,marcel,milosz,oliwier,albomarcini bardzo bardzo bym chcialaczarka-ale tu mnie zastraszyl ze w urzedzie zmieni na BALTAZARA o zgrozo...............chcac nie chcac z czarusia rezygnuje

dla chlopczyka Braian a dla dziewczynki(tatus dzidzi cjhce Sandra mi tez sie podoba ale nie do konca przemawia do mnie ;)) podoba mi sie jeszcze Jeniffer Britney Carmen pewnie jeszcze moja mama cos podpowie:)jak narazie muszez nac plec i czekam z utesknieniem na wizyte ;)

maggusia imiona praktycznie anglojezyczne,a jesli moge spytac zostajecie juz tam na stale??????(no czy taki macie zamiar,jak sie uda)

::) Odkąd pamiętam zawsze chcieliśmy mieć Arka, a z imieniem córki zrobił się kłopot, bo jakoś nigdy o tym nie mówiliśmy. Ale już podjeliśmy tę ważną decyzję i wyszło, że Dominika. Mam nadzieję, że to są ostateczne imiona i teraz tylko czeka, aż się dowiem kto mieszka u mnie w brzuszku, żeby odpowiednio się wracać. Mężuś cały czas mówi do brzuszka Aruś... ale czy aby nie krzywdzi mojej córci? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Sylwia hihi jakos polskie nie za bardzo mi sie podobaja:) a czy zostajemy na stale eh sami jeszcze nie wiemy zobaczymy jak sie nam tutaj ulozy(musze byc dobrej mysli prawda?) a ty juz masz jakies imiona dla dzidzi?pozdrawiam cieplutko ;)

Dominika sliczne, gdyby nie to rodzinie juz jest jedna tez sie bym chyba zastanawiala. Teraz dla dziewczynki mamy albo Julia albo Victoria  i to juz raczej pewne. Dla chlopca za to prawie zadnego pomyslu. Wahamy sie nad Paul dla dziadkow w Polsce bylby Pawelek ale nie jestesmy jeszcze przekonani co do tego imienia. mam nadzieje ze wkrotce poznamy plec.

reklama
Do góry