reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię dla dzidzi

u mnie też na początek nie będzie miało takiego "normalnego" imienia ale od kiedy jestem w ciąży mówię że nosze małą Mikołajkę :p albo po prostu Maleństwo:-):-)

reklama
Joaska ale takie typowo angielskie??
Ja mieszkam w UK juz 3,5 roku...tylko ze my chcemy imie uniwersalne a nie angielskie...zeby i w UK i w PL nie bylo problemu.

avani takie typowo. My raczej tam na stałe. Nie wiesz jakie imiona są modne w Anglii? Jak możesz napisz do mnie. Dziękuje ;-)

reklama
Joaska my tez w UK na stale ale przeciez bedziemy jezdzic z dzieckiem do PL i nie chciala bym zeby dziadkowie mieli problem z wymowieniem imienia...a poza tym lepiej takie uniwersalne bo przeciez dziecko mimo ze urodzi sie w UK bedzie przeciez polakiem i bedzie mialo polskie nazwisko. No a tak poza tym nigdy nic nie wiadomo i moze sie okazac ze jednak wrocicie do PL bo np wygracie w totka :)
mamolka podala stronki wiec szukaj :)

Do góry