Moze i nie wyglada na nizszego ale jest bo tyle co Piter to na 100% nie ma! A ze Darek wysoki to juz wiem bo kiedys sobie o tym pisalysmy i tak pomyslalam ze to po tatusiu ten wzrost, choc wiem tez ze i ty do niskich nie nalezysz!!!
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
ufff..na szczęscie mój szkarbik nie schudł a nawet przybrał 300 gram, bo 2 dni temu go zważylam w przychodni i jest 9,5 kilograma:-) ale się cieszę,chyba rzeczywiście sie wyciąga mój synio a nie chudnie;-)
Super Olu, to cale szczescie! Maryska wazy 8400 kg, ale nie wiem ile ma na dlugosc, bo caly czas zapominam zmierzyc Wydaje mi sie jednak, ze nie jest za wysoka, bo w sumie nie wazy duzo, a jednak jest nabita i na chudzielca nie wyglada;-) .
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
My dzis odwiedzilismy przychodnie i nasza Pania doktor.
Na 10,5 miesiaca Kaja ma 72 cm i 9 kg.
Miesci sie gdzies w srodku skali.
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
My dzis odwiedzilismy przychodnie i nasza Pania doktor.
My chodzimy do przychodni i mierzymy..zawsze w srody ważą i mierzą dzieci tutaj..wczoraj bylismy i Wikunia waży 12kg i ma 78cm wzrostu....pani powiedziałą,że wszystko jest bardzo dobrze,ale mi się wydaje że ona jest za gruba..,:-(
Jagusiu ja kiedyś też sama mierzyłam Wiki,kładłam ją na papierze odznaczałam czubek główki ,potem prostowałąm jej nóżki i zaznaczałam piętę...w ten sposób w miarę realnie mi wyszło...no teraz to potrzebny jest wielki papier hehe
Jagusiu ja kiedyś też sama mierzyłam Wiki,kładłam ją na papierze odznaczałam czubek główki ,potem prostowałąm jej nóżki i zaznaczałam piętę...w ten sposób w miarę realnie mi wyszło...no teraz to potrzebny jest wielki papier hehe
reklama