A
Agutek
Gość
A moja waży 5740g :-)
W końcu podczas wizyty wszyscy byli zadowoleni z jej wagi - czyli mama, tata i doktor
W końcu podczas wizyty wszyscy byli zadowoleni z jej wagi - czyli mama, tata i doktor
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no prosze, ale ladnie przybiera teraz:-)Piotruś dziś (4 miesiące 11 dni) waży 7400 gram :-)
Piotruś dziś (4 miesiące 11 dni) waży 7400 gram :-)
No ale i waga startowa byla inna ;-) Bardzo ładnie się Filipek rozwija :-)malaga, Filip jak miał 3,5 miesiąca ważył 7450 :-)
Jak to to nie powidzieli Ci ile mierzy Twoja Mała?no prosze, ale ladnie przybiera teraz:-)
a u mnie chyba lepiej z pokarmem, bo Olivka dzisiaj (3 miesiace i tydzien) wazyla 6700, czyli 160 na plus w stosunku do zeszlego tygodnia - nie jest zle, chociaz bywalo lepiej:-)a pani pielegniarka na szczepieniu powiedziala, ze jest baaardzo dlugatylko ja nadal nie wiem, ile ma cm:-(
no bo tu w Anglii jakos nie mierza dlugosciobwod glowki jej mierzyli dwa razy - po urodzeniu i na wizycie u lekarza po 6 tygodniachJak to to nie powidzieli Ci ile mierzy Twoja Mała?
jak byłam z moją na szczepieniu to ją ważyli i mierzyli wszystko <główkę, obwód klatki piersiowej i długość ciała>. ważyła wtedy (2 tygodnie temu) 6.500 i mierzyła 66 cm:-)
U nas też nie mierzą Spytałam ostatnio pielęgniarki jak byliśmy do szczepienia, czy nie mogłaby zmierzyć Piotrusia, a ona mi na to, że nie, że nie ma takiej możliwości, bo nawet nie ma czym i żebym sobie sama zmierzyła w domu metremJak to to nie powidzieli Ci ile mierzy Twoja Mała?
jak byłam z moją na szczepieniu to ją ważyli i mierzyli wszystko <główkę, obwód klatki piersiowej i długość ciała>. ważyła wtedy (2 tygodnie temu) 6.500 i mierzyła 66 cm:-)