reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile ważą wasze dzieci

Dostałam też skierowanie do neurologa bo mały jak lezy na brzuchu to nie chce zbytnio podnosić główki i mamy iśc na konsultacje.MAm nadzieje ,że wszystko będzie ok.

reklama
My wróciłyśmy od lekarza i mała przez od 11 maja przytyła 1200 gr. Lekarka nic nie powiedziała, że tyle je. Po prostu musi i mam sie nie martwić. Teraz Wiktoria waży 6 kg i ma 61 cm. Dostała następną dawkę szczepionki i już zakumała, że będą ją kłuć bo troche płakała. Przy pierwszej to sie nie skapneła to nie było płaczu.
Teraz idziemy 3.08 na szczepionkę, ale może wejde w połowie lipca ją zważyć.

My wróciłyśmy od lekarza i mała przez od 11 maja przytyła 1200 gr. Lekarka nic nie powiedziała, że tyle je. Po prostu musi i mam sie nie martwić. Teraz Wiktoria waży 6 kg i ma 61 cm. Dostała następną dawkę szczepionki i już zakumała, że będą ją kłuć bo troche płakała. Przy pierwszej to sie nie skapneła to nie było płaczu.
Teraz idziemy 3.08 na szczepionkę, ale może wejde w połowie lipca ją zważyć.
MOja Wiktoria dwa tygodnie temu ważyła 5500g, i miała 63cm. Zastanawiam się ile teraz waży, bo jeśli chodzi o przybieranie na wadze to jest nieciekawie, chociaż jak patrzę na nią to wygląda tłuściutko, tylko ma chudy brzuszek.

Moja niunka byla wczoraj wazona przez pielegniarke srodowiskowa:tak:i wazy 6040 mysle ,ze to jest dobra waga:confused:a ma 63cm:tak:

reklama
Do góry