reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ile ważą wasze dzieci

hmmm...ale tak jakos mi sie wydaje, ze generalnie dziewczynki marcowe ciezsze od chlopcow:-ptzn. chodzi mi o to, ze najciezsze dzieci z marcowych, to dziewczynki;-)

Serio? :szok::-D
Jednak pewnie teraz coraz bardziej będzie widać różnice, bo jednak chłopcy z reguły są więksi, ciężsi...ale oczywiście są wyjątki ;-)

reklama
Serio? :szok::-D
Jednak pewnie teraz coraz bardziej będzie widać różnice, bo jednak chłopcy z reguły są więksi, ciężsi...ale oczywiście są wyjątki ;-)

no tak jakos mi sie zdawalo...
Aga22 pisze, ze Vaneska 8,5 kilo, Laura JMM tez chyba ponad 8 wazy, Natalka i moja Olivka tez sa dosyc ciezkie;-)

moze po prostu ci wieksi chlopcy sie nie odzywaja (to znaczy ich mamy:-p)

chociaz Tristan chyba, z tego co pamietam tez kolosek jest;-)

Vaneska 5miesiecy i 14dni waga 8,5 kilo wzrost kolo 67cm :tak:;-)niewiem dokladnie bo sie wierzgoli :-D
Nieźle :szok:. Teraz mi się przypomniało, że moich znajomych syn ważył 8,5 kg jak miał 10 miesięcy. Przyszli do nas z nim jak Karolek miał miesiąc (a on miał właśnie 10 miesięcy) i wydawał mi się wtedy taki gigantyczny ten ich synek... :-D:-D:-D

mnie to troszę przeraża wzrost mojej córki:szok: napewno ma powyżej 70 cm bo tyle ma przewijak a ona wystaje po za niego czyli chyba dobrze wymieżyłam centymetrem 74cm:szok: pójde do pani doktor spytac sie czy to dobrze że tak rośnie szybko:confused: no ale mała też nie był przy urodzeniu 67cm:baffled:

mnie to troszę przeraża wzrost mojej córki:szok: napewno ma powyżej 70 cm bo tyle ma przewijak a ona wystaje po za niego czyli chyba dobrze wymieżyłam centymetrem 74cm:szok: pójde do pani doktor spytac sie czy to dobrze że tak rośnie szybko:confused: no ale mała też nie był przy urodzeniu 67cm:baffled:

67? :szok:

Moja miała 57cm :tak:

67 :szok::szok::szok: moja to byla kruszynka 49 miala :tak:;-)a wage tez miala niska 2980 :sorry2:wiec moze dlatego teraz nadrabia :-D i ma juz ponad 8 hihi

reklama
Do góry