reklama
ddotty
Aktywna w BB
No widzisz Mikuśjejku rozumiem... ja teraz zachodzę w głowę jak moja mama dała radę, ja miałam 3 lata gdy się urodziła Olka, a do tego mieszkanie na głowie i pies, tata pracował... a ona mi mówi, że na dodatek prawie co dzień na spacer wychodziła z nami, ja czasem ledwo mam silę Diankę ubrać na spacer bo strasznie nie lubi przywdziewania ciepłego ubioru i czasem mam dość spaceru zanim wyjdę na dwór
Jakie te nasze mamy cudowne...Ja też sobie czasem nie daję rady z tym moim chłoptasiem, chociaż Olo to lubi jak się nim tak obraca kiedy się go ubiera i nie protestuje, ale tak to czasem nawet nie wiem kiedy mi ten czas ucieka...
Ja chyba jestem złą matką skoro sobie nie potrafię czasu zorganizować;-), bo inne mamy to mają czas żeby się na siłownie zapisać, czy na basen, a ja nie dość, że ani czasu, to i nawet chęci już nie mam...
Kasia&Kubuś
Fanka BB :)
Mika Dotty ma racjecje Dianeczka sliczna w sukieneczce a propo ja tez bardzo kidys chciałam miec córcie a tak to jak Kubusioja ubiore w kiecke hihi
Bardzo sie ciesze ze mam takiego młodego pisklaka-Kubusioja-urwiska
ddotty
Aktywna w BB
O już??właśnie dostałam grafik z pracy... jestem przerażona, boję się powrotu do pracy
Ale to szybko...Pewnie nie mogą się Ciebie doczekać.
A co z karmieniem Dianki?? Czytałam, że jak matka mieszka blisko miejsca pracy i karmi piersią, to ma dodatkowe przerwy, przeznaczone na karmienia...
ddotty
Aktywna w BB
Kiedy byłam w ciąży, to straszyłam mojego menia, że jeśli urodzę chłopca to będę go wychowywać jak dziewczynkę...Wiecie...jak w "Nic śmiesznego"...;-)Mika Dotty ma racjecje Dianeczka sliczna w sukieneczce a propo ja tez bardzo kidys chciałam miec córcie a tak to jak Kubusioja ubiore w kiecke hihi
No cóż, nie wyszło...Olo nosi spodnie
Mika82
Mamusia
dzięki Kasiu
Ddotty no już... zaczynam od 10 stycznia jako matka karmiąca: na moim stanowisku przerwy nie da rady zrobić na karmienie, tylko wychodzę godzinę wcześniej, jednym słowem pracuje po 7 h więc jakieś dwa karmienia będą z butli potem znów cyce, mam nadzieję że mleko mi nie zaniknie szybko
boszzz jak się boję, jednak pół roku przerwy zrobiło swoje...
Ddotty no już... zaczynam od 10 stycznia jako matka karmiąca: na moim stanowisku przerwy nie da rady zrobić na karmienie, tylko wychodzę godzinę wcześniej, jednym słowem pracuje po 7 h więc jakieś dwa karmienia będą z butli potem znów cyce, mam nadzieję że mleko mi nie zaniknie szybko
ddotty
Aktywna w BB
Wiesz pewnie podświadomie nie boisz się samej pracy, tylko pozostawienia Dianki w domku...Pewnie będzie to dla Ciebie okropne. Kiedy ja wrócę do pracy to Olo będzie miał już 10 miesięcy, ale pewnie serducho będzie mi krwawić jak będę go zostawiać w domu. Całe szczęście pracuję w centrum więc tatuś z synkiem będą odwiedzać mamę...Dobre i to.dzięki Kasiu
Kasia&Kubuś
Fanka BB :)
Mój pisklak śpi byłam dzisiaj na koncercie w kościele śpiewała Katarzyna jakaś tam z Klanu i z barw szczęcia i Jacek Borkowski było super trwało to godzinę.
Mika82
Mamusia
może i masz racje, ale boję sie i tego i tego...Wiesz pewnie podświadomie nie boisz się samej pracy, tylko pozostawienia Dianki w domku...Pewnie będzie to dla Ciebie okropne. Kiedy ja wrócę do pracy to Olo będzie miał już 10 miesięcy, ale pewnie serducho będzie mi krwawić jak będę go zostawiać w domu. Całe szczęście pracuję w centrum więc tatuś z synkiem będą odwiedzać mamę...Dobre i to.
nieważne czy dziecko będzie miało 4 miesiące czy 10 to i tak będzie krwawić serduszku... bidny los mamusiek...
reklama
Mika82
Mamusia
no nic, idę spać, Dianka śpi już od godzinki... niestety znów zaczęła budzić się między 3-4 na karmienie... niedługo będę niewyspaną pracującą mamusią... ojejku pomyśleć, że będę musiała iść do roboty na 7 oj oj rodzinka będzie miała wczesną pobudkę coby Dianka sama nie została
Podziel się: