reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile tygodni ma wasze szczęście w brzuszku i te szczęścia które są już z nami:-)

Witam kochane :)
Moi mężczyźni śpią, ja mam trochę czasu, to wam powklejam zdjątka z pierwszej wigilii mojego synka:-)

Tu Olo łamie się pierwszym w życiu opłatkiem:)

Otwieranie prezencików...

Większą atrakcję wzbudziła w Olu instrukcja obsługi zabawki, niż sama zabawka- Czyżby mój synio objawił talent majsterkowicza??;-)

Łapanie bombki...hi hi hi

reklama

Kubusioj w łóżeczku wójka

Mały grubasek gdy zmienia mu się pieluszkę

Kubusioj w małej czpaeczce

Kubusiowa czapeczka 2

Kubuś z prezencikiem trzyma łapkę na pulsie.

A tu Kubuś z prezenckiem warsztat dla Kubusioja super sprawa
Są jeszcze inne zdjęcia ale jeszcze nie wszystkie udało mi sie wkeić bobasy Owszem fajna sprawa ale zdjecia strasznie długo się wgrywają heh .;-)

Witaj Kasiaczku:)
Czemu u was nie jest za wesoło?? Święta to przecież czas wesela:tak:
Wklej zaraz foteczki, bo chciałabym popodziwiać:-)

Nie za wesoło bo brat ma trudny charakter i potrafi popsuć świąteczny nastrój>Tak to jest jak się mieszka z rodzinką>Brat dostał bzika na punkcie Kubusia i czasami nie pozwala mi go uśpić itp.(uważa ze to źle robię)W ogóle traktuje mnie jak "głupią"jestem potrzebna tylko do przewijania itp a czasami nawet do tego nie.Nie wiem ale jak dostane tą kase z funduszu to postaram się wyprowadzić z tąd bo psychika mi siądzie.Owszem niby to robi w dobrej myśli ale nietety rani mnie.rany już nie wiem co mam robić.

Nie za wesoło bo brat ma trudny charakter i potrafi popsuć świąteczny nastrój>Tak to jest jak się mieszka z rodzinką>Brat dostał bzika na punkcie Kubusia i czasami nie pozwala mi go uśpić itp.(uważa ze to źle robię)W ogóle traktuje mnie jak "głupią"jestem potrzebna tylko do przewijania itp a czasami nawet do tego nie.Nie wiem ale jak dostane tą kase z funduszu to postaram się wyprowadzić z tąd bo psychika mi siądzie.Owszem niby to robi w dobrej myśli ale nietety rani mnie.rany już nie wiem co mam robić.
Wiesz Kasiu, on chce Ci tylko pomóc...Odciążyć w obowiązkach. Po prostu za bardzo się wczuł w rolę wujka...Myśle, że powinnaś z nim pogadać w cztery oczy- bez świadków, powiedzieć mu że jest wspaniałym wujkiem, że się cieszysz, że chce Ci pomagać itd. Ale też powiedzieć mu, że Ty jesteś matką Kubusia i chcesz się zajmować nim jak matka i że sama najlepiej wyczuwasz co jest dobre dla Twojego synka...
Niech Twój brat czuje się doceniany, ale i też musisz wyznaczyć mu pewne granice...

Kasiu zdjęcia super...:-)
Kubusiowi sie na pewno prezenty spodobały:)

Tak podobały mu sie dostał ksiazeczke z bajkami warsztat dziciecy spodenki i buciki ale buciki sa nie dobre bo ma nózke wysoko na podbiciu
a od wójka i cioci z Sochocina dostał krzesełko stolik to juz na puźniejsze miesiace jak bedzie siadał :-D

Dotty Twój Olas tez jest super widac radosc w jego oczkach i fakt ze swioeta kojarza mu sie wesoło fakt faktem nie widziałam jeszcze zdjecia smutnego Olasia to bardzo kochany i wesoły chłopczyk:-D

reklama
Wiesz Kasiu, on chce Ci tylko pomóc...Odciążyć w obowiązkach. Po prostu za bardzo się wczuł w rolę wujka...Myśle, że powinnaś z nim pogadać w cztery oczy- bez świadków, powiedzieć mu że jest wspaniałym wujkiem, że się cieszysz, że chce Ci pomagać itd. Ale też powiedzieć mu, że Ty jesteś matką Kubusia i chcesz się zajmować nim jak matka i że sama najlepiej wyczuwasz co jest dobre dla Twojego synka...
Niech Twój brat czuje się doceniany, ale i też musisz wyznaczyć mu pewne granice...

Dooty ja wiem ze chce mi pomóc ale pomoc a próbowanie narzucic swojego zdania to jest róznica.On by chciał za mnie decydowac w co mam sie mam ubrac jak uczesac itp.Czasami wypomina mi ze źle wybrałam w zyciu w dosc bolesny sposób pokazujac mi jaka to jas jestem beznadziejna.Juz o Kubusiu nie wspomne.Dla niego nadal jestem mała dziewczynka i napewno nie traktuje mnie jak osobe dorosła:no:Eh

Do góry