reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile tygodni ma wasze szczęście w brzuszku i te szczęścia które są już z nami:-)

Jak chyba kazde dzieciatko uwielbia spacerki-a nie codziennie da sie niestety wyjsc:-(irlandzka zimowa pogoda bywa paskudna...leje,wieje,wieje,leje...wiec korzystamy kiedy sie da:tak:ja czuje sie super,tak jakbym nie rodzila:-)no zmeczenie nieraz daje w kosc,zawsze jest cos do zrobienia,jak nie kolo Robcia to w domku i tak w kolko-ale same dobrze to znacie:sorry2:no jeszcze miesiac i lecimy do Krakowa na 1,5miesiaca!!!Dziedkowie bede w siodmym niebie,beda mieli wnusia:-)

reklama
Nie ma nikogo,uciekam wiec.Gdybyscie chcialy pogadac to piszcie do mnie na gadu-tam jestem zdecydowanie czesciej bo prosciej mi wejsc niz na forum.Buziaki dla wszystkich Maluchow!!!!!!:-):-):-):-)

Aga uciekła, buziaczki Ago :* dla małego też :)

wszystkie świętują... u nas cisza już, moja mama w pracy, tata się już położył, siostra z narzeczonym gdzieś tam, więc zostałam sama z Dianką na posterunku ;)

Witam wszystkich w pierwszy dzień świąt:-)
Witam wszystkie serdecznie w czasie błogiego lenistwa...:)
Olo dostał prezenciki...Jest oczywiście zadowolony, bo wreszcie mozemy mu poświęcić więcej uwagi...Przez ostatnie dni byliśmy zajęci przygotowaniami i Olo musiał się często bawić sam, ale jakoś to zniósł i był w miarę grzeczny, tyle że niezbyt mu to pasowało...No cóż taka jest kolej rzeczy...

Witajcie wiecie jeki mialam bled w logowaniu[:szok:teraz mnie oswiecilo ]zamiasl w loginie napisac izka to pisalam iza,dobra zajrze jutro bo duzo godzin papa:-)

Witam z 1go na 2gi dzien swiąt.U nas po staremu Kubus dostał dużo prezentów zasypia ale oprnie mu to idzie.Czesc Aga,Mika,Dotty,Izka:-DJak miło znów czytać wasze literki:-D

glitterfy054706T868D32.gif

Mika,Ddotty,Izus,Kasiu:-)kurcze i nie trafilam na Was wczoraj,no,niefajnie:no:moze dzis sie uda??moi Panowie spia...wstali rano,zjedli i poszli z powrotem spac:-)ten mlodszy bedzie sie powoli pewnie budzil na papu,a potem spacerek-dzis nie pada wiec trzeba koniecznie isc!!!a mnie cos glowa boli:baffled:...cisnienie chyba spada

reklama
Do góry