reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile tygodni ma wasze szczęście w brzuszku i te szczęścia które są już z nami:-)

No i witam mamusie z powrotem:)
Mężu wywalił mnie z kompa, a potem musiałam wykąpać i nakarmić młodego członka rodziny:-) Przy tym zaczęliśmy się bawić i tak jakoś zleciało;-)
Kasiu
No to nie musisz się martwić o kupki Kubusia, jeśli nie ma większych kłopotów przy wydalaniu i jest na ogół radosny to nie trzeba się przejmować...Poza tym jeśli synek je już mleczko z domieszką kaszki lub kleiku, to wiadomo, że będzie dłużej trawił...:)
Kornelko
Faceci czasem potrafią dopiec...Ty przynajmniej możesz swojego nie widzieć jeśli się na niego wkurzysz. Ja niestety kiedy mój mnie już totalnie wkurzy to i tak muszę na niego patrzeć i jeszcze bardziej się drażnię.
Nie przemęczaj się kochanie...Nie musisz przecież stać w kilometrowych kolejkach, możesz zrobić przecież bardziej kameralną kolację wigilijną. Jestem pewna, że wszyscy Ci wybaczą. W końcu to Twoje ostatnie "spokojne" święta, potem już będzie dzidzia i to już buszująca, a wtedy będziesz musiała mieć oczy z tyłu głowy:)

reklama
Dotty dzięki za te słowa bo my z mama latamy jak nawiedzone i boimy się ze nie załatwia się.Kornelija co tak mnie opuściłaś na gg czuję się samotna hihi:tak:

Witam Was Wszystkie:)

Witaj OLEńKO dzidziulki szaleją a jak twój szkrabek :)

Moja Mała też już zaczęła szaleć:) Wczoraj wieczorem pierwszy raz tak mocno zaczęła kopać, że wreszcie Tatuś ją poczuł:) Bo do tej pory jak się ruszała to czułam tylko ja:)

Teraz już wiem kiedy Maleństwo ma czkawkę:) Mi już też falował śmiesznie brzuszek kilka razy i nie wiedziałam od czego:p Hehehe:)

286.jpg

Mamusie i Dzidziusie:)

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia chciałabym Wam wszystkim życzyć przede wszystkim dużo zdrowia, szczęścia, pociechy z Maluchów, dużo Rodzinnego ciepła oraz spokoju i wyciszenia:) Aby ten czas był wolny od jakichkolwiek trosk i zmartwień:)

Widzę ze dzisiaj pustki no tak święta przygotowania itp.Ja każdej z was z osobna zyczę miłych wesołych świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego roku.Abyśmy dalej miały ze soba wspaniały kontakt i zebyśmy jak do tej pory byli jedną wielką rodziną.Oczywiście życze wam też tego co sobie wymarzyłyście.WESOŁYCH ŚWIĄT!!

reklama
Ja tylko na momento ;)

Wesolutkich Świąt Bożego Narodzenia,
Niech Mikołaj Spełni Wasze marzenia,
Niech będą Ciepłe i nie zapomniane...
W Gronie rodzinnym Miło spędzone

Wesołych Świąt!!! buziaki ode mnie i Dianki :* :* :*

Do góry