reklama
ddotty
Aktywna w BB
I to nawet nie wiesz jak szybko kochana:-):-)Ja dopiero na przyszły rok będe mieć taki dylemat jak ty;-) a to tak szybko zleci,że ho ho,,,,,,,,,,
Pamiętam jeszcze jak w zeszłą gwiazdkę mówiłam, że w przyszłym roku maluszek będzie z nami. A już teraz się głowię co mu kupić pod choinkę, bo ma guścik wybredny...
Oj kochaniutka Kornelko, to tak szybko minęło...
ddotty
Aktywna w BB
Wiesz...Sklepy prześcigają się w wyborze asortymentu i zawalają sklepy...Co prawda, jakieś drobniejsze zabawki Olo po prostu może brać w rączkę, ale mój synek w ten sposób będzie się wszystkim bawił...Nawet rękawiczką.DDOTTY no tak najawżniejsi klienci (dzieci) i zeby nie było miejsca dla przetestowania zabawek oj oj :-)
ddotty
Aktywna w BB
Ja też już będę się żegnać...
Muszę jeszcze wziąć prysznic.
Dobranoc KORNELKO. Śpij słodko kochana
Dobranoc reszta mamuś. Śpijcie dobrze:-)
Muszę jeszcze wziąć prysznic.
Dobranoc KORNELKO. Śpij słodko kochana
Dobranoc reszta mamuś. Śpijcie dobrze:-)
Kornelia33
Marcowa mama 2008
DOBRANOC słodkich snów
Kornelia33
Marcowa mama 2008
DDOTTY te portki też są fajne ,ale dziecko tylko skacze i się szybko nudzi,znajoma takie miała i nie była z nich zadwolona.Lepiej to pierwsze co pokazałas
anetakam0
mama Moniki
Witaj Wiola - nasz Ranny Ptaszku
WIOLETTA999
Aktywna w BB
Cześć Anetko- jak "Nasza" Śliczna Monisia ? A Ty jak się czujesz- mniej boli?
anetakam0
mama Moniki
moniś zdrowa i dość grzeczna, choć ma swoje "napady" marudzenia ale mało
ja doszłąm do formy - prawie, ale jest ok
a Ty Bidulko dalej w pracy????
masz ostatnie tygodnie szansy popieścić się z sobą - jak urodzisz nie bedzie odpoczynku... (ale fajne te kwadraciaki)
ja doszłąm do formy - prawie, ale jest ok
a Ty Bidulko dalej w pracy????
masz ostatnie tygodnie szansy popieścić się z sobą - jak urodzisz nie bedzie odpoczynku... (ale fajne te kwadraciaki)
reklama
WIOLETTA999
Aktywna w BB
Wiem Kochana, ale w domu to bym mniej odpoczęła (poza poleżeniem sobie trochę) bo zawsze jest coś do zrobienia, porządki jakieś zmiany w wystroju itp. Narazie zostane w pracy, chyba żeby coś sie zmieniło. Zobaczę.
Podziel się: