reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile tygodni ma wasze szczęście w brzuszku i te szczęścia które są już z nami:-)

reklama
hejka :) mogłam się zalogować na polki bez problemu :) ale że Was tam nie ma to napisze co napisałam tam
byłyśmy dziś u mnie w pracy na kontroli u ortopedy i się nagle okazało, że mała świetnie podnosi główkę :) no tak u lekarza chce a w domu nie; ), z bioderkami ok, możemy wyjąć drugą pieluszkę, kolejna kontrola jak zacznie chodzić :) przy okazji Pani doktor pokazała nam jak ją nosić na tzw fasolkę (widziałam to nawet dziś w Dzień dobry TVN, bo był ten Paweł Zawitkowski i pokazywał jak trzymać niemowlęta), a przy okazji poszłam do kadr i zameldowałam że w styczniu jestem... jeszcze muszę zdobyć zaświadczenie, że karmię coby pracować krócej...

nasz kikutek odpadł na pierwszej kontrolnej wizycie po ok 1,5 tyg z pomocą położnej :) czyli tak jak u Olafka bodajże

Czesc Mika super ze Diakowe bioderka i postawa sa dobre gratuluje:tak:
Ano łatw wszystko kochana zebys miała jak najlepiej:-D
Mojemu kikutek odpadł samgdzies 1,5 tyg do 2 tyg po urodzeniu dokładnie nie pamietam.;-)

Anitko najważniejsze że serduszko bije... tak szybciutko puk puk puk
niedługo wkroczysz w bezpieczniejszy okres :) buziaki i odpoczywaj dużo i jedz dużo :)

Mika święte słowa tak się ciesze bo Andzia tak się martwiła a teraz ma spokojne sumienie i jest super balangujemy z tego powodu:-D
A jak nasza królewna Dianka?;-)

o hejka Kasiu :)
a Dianka ma się dobrze, po kąpieli i karmionku usnęła i śpi, było to po 20 :) dawno wieczorem nie padła tak wcześnie ale widocznie miała dzień pełen wrażeń i pełen ludzi, no bo u mnie w pracy wiele osób ją zaczepiało ;)
a poza tym zaczyna gugać!!!! mówi eeee eła eła aga grrr :-D

a jak Kubuś i jego apetyt?

reklama
Mój mały marudny.Ciezko go uspic.
Mój juz dawno aguga au ahu krzyczy na mnie i w ogóle.Ale to jest super sprawa i bardzo miłe a jak na wilkołaka przystało bo woła czesciej au to wyje i ma wilczy apetyt jak zwykle:-D

Do góry