reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile tygodni ma wasze szczęście w brzuszku i te szczęścia które są już z nami:-)

reklama
Natalko nie przesadzj, robota nie zając nie ucieknie, a Twoje samopoczucie teraz jest bardzo ważne, ja wiem ze masz wrażenie że góry możesz przenosić ,ale uwierz mi ,tak nie jest ;-) ja np dziś tylko zmieniłam pościel i już dostałam zadyszki, a jak sie rano obudziłam to myślałam ze chocho, co to ja dziś nie zorbie, no i teraz siedzę przed kompem i sie relaksuje bo jeszcze trzeba jakieś zakupy zrobić i obiadek i już się martwię jak sobie z tym poradzę, a jeszcze trzy godziny temu.....no niestety ciąża ma swoje prawa :tak:

nie umiem zrobić w podpisie suwaczka RATUNKU nic się nie chce wkleić!!!!!!!!!!!!!!!

:baffled:
Anetkokochana Witaj:)
W podpisie na tym forum możesz wkleić tylko 5 obrazków (suwaczki, zdjęcia i gifki), na więcej niestety nie można sobie pozwolić...W kwestji znaków też nie jest za wesoło- tylko 500...
Serdecznie pozdrawiam:-) Ucałowania dla Monisi

Hej dziewuszki!
Faktycznie jakas cisza przedswiateczna ale dobrze przynajmniej zaleglosci nie mam.
Zaraz ide spac bo udalo mi sie wreszcie uspic Dorcie a spalam dzis 5 godzin i padam.
Wczoraj lekarka dala mi skierowanie na przeswietlenie i do poradni wad postawy powiedziala ze jak bedzie cos powaznego z ta moja koscia to do szpitala. Brrr na pewno nie!:no: Juz mam tego dosc jak w miare krocze sie zaczelo goic to dostalam uczulenia od tantum rosa i umieram. Myslalam ze na swieta to juz bede smigac a tu dupa. No pozalilam sie, dobrze ze Was mam.
Co do poloznej to byla raz i chyba wiecej nie bedzie.
A pepuszka przestalam smarowac spirytusem bo zaczela leciec krew i przeszlam na gencjane (czy jakos tak) terez znowu smaruje spirytusem. Juz bym tak chciala zeby odpadl bo to nie ma zartow.
No to sobie pospalam :-( a moze i dobrze to nocke cala przespi...

:-)Witaj Olci@:)
5 godzin snu to i tak dobrze...Olo jak miał 3 tygodnie to jadł co 2 godziny, a noce to już na cycu non stop...Grzeczna ta Twoja Dorcia, tylko pozazdrościć kochana:-)
Przykro z powodu Twoich bóli związanych ze szwami...A pempuszek Dorci radziłabym jak najczęściej odkrywać (szybciej się goi jak ma przewiew). No i poza tym krewka leci czasem i nic się nie da zrobić. Nie martw się kiedyś musi się wszystko w końcu zagoić
Trzymaj się cieplutko i ucałuj moją imienniczkę- Dorotkę
:happy2:

Dziekuje Ddotty za mile slowa. Fakt jest grzeczna wczoraj np spala od 21 do 4 i od 5 do 8. Dzis strasznie marudzi wiec pewnie tez ladnie nocke przespi. A jak tam nasz przystojniaczek z pieknymi oczkami nie dokucza mamie:)

reklama
Do góry