reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

reklama
Mój mężulek złości się jak mówię, że wyglądam jak "słonica", uważa, że jestem w ciąży i mam prawo być pulchniejsza, i że tak naprawdę, to dla niego wyglądam teraz dużo lepiej niż przed ciążą. Nakazał nawet nie wracać do mojej poprzedniej wagi :), więc mogę tyć :)

agao, tylko kilka razy w życiu mamy możliwość nie przejmowania sie wyglądem i cieszenia sie z tego że "rośniemy" - korzystaj z tego, po ciązy wrócisz do figury, zapewniam, zwłaszcza że nie przytyłaś niewiadomo ile ;)

zobaczymy ile jeszcze wrzucę
mój najbardziej cieszy się z większej pupy mojej bo piersi zawsze miały satysfakcjonujący go rozmiar

stwierdził że takie fajne biodra i pośładki i żeby to po ciąży nie zginęło

Hej dziewczynki
Moja znajoma w ciąży: z 49kg na 86kg (teraz jest chuda jak patyk)
Ja 2 tyg przed planowanym rozwiązaniem +20kg - miałam zagrożoną ciążę i przykaz LEŻENIE. Nie matrwię się, mimo, że szczuplakiem nie byłam, najważniejsze, że się dobrze czuję.
Pozdrawiam

ja mam jakieś +7-8kg. mąż mówi, że wyglądam kobieco :D ;D
nazwał mnie wielorybem jak byliśmy na pływalni :laugh: bo leżałam na plecach na wodzie a on mi podtrzymywał plecy i z wody wystawał tylko brzuch ;D ;D ryczeliśmy ze śmiechu

nasi bliscy znajomi, z którymi byliśmy w górach bardzo przyjaźnie odnieśli się do brzuszka - jestem pierwszą ciężarówką w tym gronie ;D - wszystkich korciło do dotykania :D, szczególnie panów :D
jeśli ma to ich przekonać do ojcostwa to proszę bardzo (a czas na nich najwyższy) ;)

reklama
Do góry