reklama
Kropka29
Moderator
Witam
Miesiączki mam zawsze regularne co do dnia,ta jednak już się spóźnia 7 dni, a testy dalej negatywne. Kiedy wyszedł wam pozytywny pierwszy test?
Wiesz kiedy miałaś owulację? Może Ci się przesunęła np ze względu na stres lub przeziębienie? Jeśli owulacja Ci się nie przesunęła to po 7 dniach spóźnienia test powinien już być wiarygodny. Każdy cykl jest inny, ja też zawsze miałam regularne a w lutym przez chorobę miesiączka opóźniła mi się o 10 dni i podobno jest to całkowicie normalne
Witam
Miesiączki mam zawsze regularne co do dnia,ta jednak już się spóźnia 7 dni, a testy dalej negatywne. Kiedy wyszedł wam pozytywny pierwszy test?
Okres może się spóźnić nawet do 2tyg. Ja też tak miałam
Mała.czarna
Fanka BB :)
2 dni przed terminem
Kawabezmleka
Gruba krecha w dniu spodziewanej miesiączki. Cykle 28 dni, owu była w 14 lub 15 dc (w 14dc gin na usg stwierdził że owu dziś lub jutro)
reklama
frez.ja1987
A co do ciąży mają testy owulacyjne?Trzy dni przed okresem pozytywne testy owulacyjne, ciążowy dopiero dzień przed okresem, cykle 28 dni
Czy wiesz kiedy była owulacja!Witam