reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ile na "+?" czyli jak przybieramy na wadze...

reklama
agnieszka no komiczna ta sytuacja:-Dja tam sie az tak tym nie przejelam,najpierw mnie to strasznie rozbawilo jak wpadlam do srodka,a pozniej sie zmartwilam,ze w sumie szkoda stolka.Ale wazyc i tak sie nie bede,chociaz podejrzewam,ze ten stolek musial byc juz wczesniej mocno nadwyrezony;-)

MAdzia też sądze, ze ten stołek musiał juz wcześniej swoje przejść, a Tobie na nieszczęście trafiły sie jego ostatnie chwile:-). Ale mam nadzieje Tobie nic się nie stało?

Madzia no zaśmiałam się pod nosem jak to przeczytałam:-Dale nie sadze żeby to był powo twojej wagi tylko poprostu ostatnich dni stołka a że trafiło na ciebie?:-D ja też już omijam wage ale w czwartek do ginki wiec mus :dry:

ja juz po wizycie- mam rozwarcie na 1,5 i pomę;-)czył mi szyjke i małego.:-)
pozostaje poczekac na rezultaty o ile będą

reklama
Hejka, u mnie + 13 kg, waga jak w ciazy z Maxem na tym ostatnim etapie :-) czyli 81kg. Madzia ty nie demoluj mieszkania :-D I nie martw sie na razie zrzucaniem... na to bedzie czas, teraz trzeba dbac o dobre jakosci mleczko dla dzieciatka!

Do góry