reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile na "+?" czyli jak przybieramy na wadze...

reklama
agnieszka no komiczna ta sytuacja:-Dja tam sie az tak tym nie przejelam,najpierw mnie to strasznie rozbawilo jak wpadlam do srodka,a pozniej sie zmartwilam,ze w sumie szkoda stolka.Ale wazyc i tak sie nie bede,chociaz podejrzewam,ze ten stolek musial byc juz wczesniej mocno nadwyrezony;-)

MAdzia też sądze, ze ten stołek musiał juz wcześniej swoje przejść, a Tobie na nieszczęście trafiły sie jego ostatnie chwile:-). Ale mam nadzieje Tobie nic się nie stało?

Madzia no zaśmiałam się pod nosem jak to przeczytałam:-Dale nie sadze żeby to był powo twojej wagi tylko poprostu ostatnich dni stołka a że trafiło na ciebie?:-D ja też już omijam wage ale w czwartek do ginki wiec mus :dry:

ja juz po wizycie- mam rozwarcie na 1,5 i pomę;-)czył mi szyjke i małego.:-)
pozostaje poczekac na rezultaty o ile będą

reklama
Hejka, u mnie + 13 kg, waga jak w ciazy z Maxem na tym ostatnim etapie :-) czyli 81kg. Madzia ty nie demoluj mieszkania :-D I nie martw sie na razie zrzucaniem... na to bedzie czas, teraz trzeba dbac o dobre jakosci mleczko dla dzieciatka!

Do góry