reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile na "+?" czyli jak przybieramy na wadze...

No u mnie waha się raz +11 raz +12 :-) Ale w gruncie rzeczy jakoś drastycznie nie przybieram na wadze, jedynie widzę powiększający się brzuszek. Co to będzie za miesiąc :happy:

reklama
ja sie z wami nie koleguje!!! piszecie,ze macie po 60 + kilka i to juz po przyroscie wagowym,co prawda tez nie za duzym?! niezle z was laski !
Survivor ,swieta prawda,Mi tez chyba wszystko powietrzem naszlo,jak balon sie czuje.I rowniez zauwazam zanik kolan i kostek,ktore zreszta juz ledwo co widze.Troche obojczyka jeszcze mam,ale tez pomalu zanika:baffled:Jedyne,co u mnie bez zmian to rece,a reszta napompowana!

melduję że u mnie 7 na plusie:-) teraz zaczął mi brzusio rosnąć, co dzień większy tak mi się zdaje:-) a po ostatnich wynikach nasza córa też wielka - w 28 tyg ma 1,600 prawie:-)

AHaa, to faktycznie dzieciątko duże ja będąc u lekarza w 29tyg.+4dni powiedziano mi że dziecko waży 1445g :happy: No ale ważne że rośnie :-)

Ja bylam w poniedzialek i lekarz mi nie powiedzial ile dzidzia wazy. Ale bedzie mi robil USG za 3tyg i wtedy sie zapytam.

mam nadzieje, za niedługo pewnie znowu sie umowie na USG to zobaczymy narazie nie panikuje, bo juz torche czasu minęlo od tamtego USG:happy: to moze juz byc dwa razy wiekszy:happy:

reklama
Do góry