reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ile na "+?" czyli jak przybieramy na wadze...

Renek ty masz dwojke a nie ktore kobiety tyle tyja majac jedno dziecko. Moja kuzynka w piatym miesiacu przytyla 8kg:-)

reklama
No ja do czwartego przytyłam 6 kg....a to było miesiąc temu:/ Nie mam w domu wagi, co może i lepiej, ale za 2 tygodnie na kontroli może się okazać, że wcale mi do Ciebie, Renek, wiele nie brakuje ;) Na razie 93 cm w pasie (3 cm w 10 dni!) i rośnie....:)

:) Ja się muszę pochwalić. Po mojej ostatniej wizycie 3 tygodnie prawie temu było +10, jak pewnie pamiętacie pan doktor krzyczł brzydko na mamę no i ta wzięła się do pracy. Jak narazie waga stanęła i nie przybyło mi nic więcej choć brzuszek rośnie:-D
patrzę na to co jem dokładniej, robię sobie oczywiście wyjatki jak bardzo mam na coś ochotę no i ruszam sie zdecydowanie więcej.:tak: zobaczymy co będzie dalej

:) Ja się muszę pochwalić. Po mojej ostatniej wizycie 3 tygodnie prawie temu było +10, jak pewnie pamiętacie pan doktor krzyczł brzydko na mamę no i ta wzięła się do pracy. Jak narazie waga stanęła i nie przybyło mi nic więcej choć brzuszek rośnie:-D
patrzę na to co jem dokładniej, robię sobie oczywiście wyjatki jak bardzo mam na coś ochotę no i ruszam sie zdecydowanie więcej.:tak: zobaczymy co będzie dalej
post_ptaszyna napisz mi wiecej,. bo mi waga potwornie rosnie, a moj lekarz z tych co to krzycza na mamy.........

reklama
:)
Joas hmm.
nie jem chleba , jak już to tylko chrupkie. nie jem też ziemniaków frytek i smazonych rzeczy. Jak mam tylko mmozliwość to wybieram mięso z grila albo gotowane. Unikam smazonego.
Duuuużo owoców i warzyw, sałatek
0 słodyczy ( no z malutkimi wyjątkami;-) jak mnie najdzie tak okrutnie to sobie chrupnę troszkę)
spacerki no i fitness. No ale ty to fitness masz przy swoich szkrabach:-D:-D:-D

Ja mam jeszcze taki problem że przez 8 lat nie jadłam mięsa a jak zaszłam w ciaze to mnie tak ciągneło że jak nie zjadłam to miałam mdłości, no i odrzuciło mnie od ryb wtedy więc cięzkko było z białkiem, myślę więc że waga mi skoczyła również dlatego że nagle zaczęłam jeść duże ilości mięsa.
Nie wiem jak będzie dalej ale ja narazie czuję się dużo lepiej, no i mam nadzieję że jak pójdę do gina to mu oko zbieleje.;-)

ja nie wiem gdzie ty masz te 9 kg bo na zdjęciu z ciebie taka laska że ho ho, naprawdę

Do góry