reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ile miałaś lat kiedy urodziłaś pierwsze dziecko?

Cześć jestem mamą 15 miesięcznej córeczki, urodziłam ją w listopadzie 2005 roku, miałam 26 lat ;-)

reklama
Witam,
Urodziłam moje córeczki 27.04.2005 , niecały miesiąc przed 28 urodzinami. Miały urodzic się dwa miesiące później, ale zechciały wydostać się szybciej ;-)

czesc ja core urodzilam jak mialam skonczone 24 lata (julak urodzila sie w maju a ja w kwietniu konczylam 24) a toska urodzilam miesaic prawie przed 29 urodzinami

Witam,
moje pierwsze dziecko urodziłam gdy miałam 24 lata. Dominika ma teraz skończone 2 latka :-)

W lipcu tego roku urodzę drugą dzidzię i będę miała 27 lat :)

PS. Wikiwerka te Twoje córeczki są fajniutkie :)

Witam! Ja miałam skończone 26,5 kiedy urodziłam Nasze bardzo malutkie, niestety nieżywe maleństwo, 27 skończone kiedy znowu Nam się nie powidło. Kiedy miałam skończone 28 urodziłam Emilkę (ma teraz 3,5 roku) i 30 lat kiedy na świat przyszła Niuśka (ma teraz 1,5 roku) Pozdrawiam

Ja miałam 21 lat gdy urodziłam pierwsze dziecko: synka Jakuba (Kubusia) a teraz mam drugie córeczkę Joannę (Aśkę), ją urodziłam gdy miałam 23 lata.

reklama
Do góry