reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile miałaś lat kiedy urodziłaś pierwsze dziecko?

witam sie i ja...
Marcelka urodzilam jak mialam 26 lat :-) teraz mam 29 i staram sie o nastepna dzidzie ;-)

reklama
Mój synek ma dwa lata, urodziłam go w wieku 24 lat :) a teraz chciałabym już następne dziecko (właściwie drugiego synka bardzo bym chciała) jednak problemy zdrowotne (tarczyca....!!!) nie pozwalają..... strasznie mnie to dręczy... :(

Pierwsze jak miałam 22 lata- właśnie będzie mijał 3 rok życia a drugie urodzę we wrześniu czyli jak będę miała 25. Mam jeszcze plany na 3 ale nie wiem kiedy to będzie :sorry2: postaram się przed 30 :)

Gdy rodziłam pierwszego synka miałam 19 a teraz po 3 latach w czerwcu będziemy mieli drugiego-więc 22lata z drugim.

Witam, no to ja tez sie dołącze :)

Ja mojego synka urodziłam jak miałam 25 lat, i był 100% planowanym i wyczekiwanym maluszkiem, teraz ma 2 latka i 2 miesiące.
Chcielibyśmy mieć jeszcze drugiego maluszka, ale niestety jak narazie 12dni temu straciłam dzieciątko w 7tyg. ciązy, i co dalej będzie to...nie wiem

reklama
Do góry