reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile dzieci chcemy mieć w życiu?

Inja witaj w klubie !
My też planujemy słodka trójeczke. Najlepiej 2 córeczki i synka w kolejności przemiennej :D .
Córcia ma już rok za rok, dwa chcemy synka a poźniej troche przerwy i synka :-) tak na przedłużenie młodości (heheh)

Zawsze zazdroscilam kolezankom, kolegom którzy mieli wiecej rodzeństwa. Ja mam tylko brata, mąż 2 siostry i brata - to jest dopiero rodzinka !

reklama
Słuchajcie dziewczyny.
Mój wójek ma szcześliwą "siódemkę" !
Ta rodzina jest niesamowita, jak byłam dzieckiem uwielbiałam ich odwiedzać. Tam na prawdę czuło się klimat rodziny.
Dzisiaj 3/4 dzieci już założyło swoje rodziny ( wesela rok po roku:). Wnuki już się mnożą.
Jego średnia córka poszła w ślady rodziców i sama ma 2 dzieci i trzecie w drodze. 2 urodziła będąc na studiach - medycznych, dzisiaj robi staż lekarski i na koniec sierpnia urlodzi się kolejna dzidzia!.
Na prawdę podziwiam
Dodać muszę, że ich stać na to. Oboje mają bardzo dobre prace.

Mnie się marzy 3-4 :-p Jak narazie mam tylko jedno dziecko , ale może za niedługo pokombinujemy nad następnym :rofl2:

A dlaczego? A dlatego, ze od zawsze marzył mi się dom pełen dzieci, póżniej wnuczków, wnuczek :tak:

no to i ja sie dolacze do Was:
mamy 2 przeslicznych chlopcow (roznica wieku 2,5 roku - polecam!):tak:
zawsze chcialam miec 3-jeczke, moj maz twierdzil, ze dwoje juz mu wystarczy -ale po moich przymilnych perswazjach przyznal mi racje i na pewno sprobujemy jeszcze raz - moze tym razem bedzie dziewczynka:-), a jak nie, to nastepny cudny chlopaczek (jakos lepiej nam to wychodzi :-D:-D:-D)
ale to za jakis czas - teraz chce wreszcie troche popracowac po moich urlopach wychowawczych

my chcemy mieć trójkę, zawsze myślałam, że będzie dwóch chłopaków i jedna dziewczynka, no zobaczymy. Ja mam 3 braci, mąż 1 siostrę i myslimy oboje zgodnie, że im więcej, tym lepiej i weselej, oczywiście w granicach zdrowego rozsądku, bo przecież wykarmić, ubrac i wychowac trzeba.

reklama
Hej :-) mam chłopca 9 lat i 2 letnią dziewczynkę :-) w moim odczuciu to w zupełności wystarczy. Świetnie się rozumieją, często razem się bawią ;-) jestem z nich dumna :-p

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry