reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
My mamy jedna corcie, wymarzona, wyteskniona i wysniona :-) :-) :-)
I poprzestaniemy na jedynaczce :-)
Choc maz zawsze marzyl o dwoch coreczkach.
Ale ja nie daje sie namowic
I poprzestaniemy na jedynaczce :-)
Choc maz zawsze marzyl o dwoch coreczkach.
Ale ja nie daje sie namowic
Zawsze mowilam ze 4 dzieciaczkow bylo by super, teraz troche sie to zmienilo:-)jak narazie jedna nam wystarczy, za 2 czy 3 lata postaramy sie o siostrzyczke (albo braciszka) dla naszej pociechy.W dzisiejszych czasach 2 dzieci to luksus
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Mi marzy się 2 dzieciaczków. Jak na razie mam synka i brakuje mi curuni!!!!!!!!
Niestety mój mąż ma obawy co do mojej drugiej ciąży. Pierwsza ciąża zakończyła się poronieniem, a w drugiej 3-krotnie musiałam leżeć w szpitalu. Poza tym obecnie przebywamy w Irlandii, a tutaj opieka medyczna w tym zakresie daje wiele do życzenia.
Więc po części podzielam jego obawy, ale od kilku miesięcy mój instynkt macierzyński nie daje spokoju.
Niestety mój mąż ma obawy co do mojej drugiej ciąży. Pierwsza ciąża zakończyła się poronieniem, a w drugiej 3-krotnie musiałam leżeć w szpitalu. Poza tym obecnie przebywamy w Irlandii, a tutaj opieka medyczna w tym zakresie daje wiele do życzenia.
Więc po części podzielam jego obawy, ale od kilku miesięcy mój instynkt macierzyński nie daje spokoju.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja bym chciala miec dwoje a nawet troje.Jedno juz mam wiec czas na drugie.....)))
:-)cześć mamusie
reklama
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
ja zawsze chciałam mieć 2 i to marzenie się spełniło:-)
Podziel się: