reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idą Święta!!!

A ja pojechałam w piątek 1 stycznia do rodziców a mąż rozebrał choineczkę.
Także mam spokój.
Za to u rodziców pewnikiem jeszcze tak z tydzień postoi a w ogródku na choinach lampki poświecą jeszcze się.

reklama
U nas w kosciele stoja choinki do poczatku lutego...ja sama rozbiore moze w weekend bo sie troche sypie, a moze i nie...jeszcze sie nie nacieszylam.
A lapeczki w oknach dalej sa...jakos mi sie nie spieszy do rozbierania.

Ja u Sebcia na oknie poprzyklejałam takie żelowe ozdoby świateczne (ostrokrzew, bałwanek, gwiazdki itp.) i nie mam zamiaru ich na razie zdejmować a co niech przystrajają okno w karnawale.

A ja mam jeszcze wszystko przyozdobione:-p:-p:-p ale moja choinka do połowy rozebrana przez dzieci a bombki za wersalka:-D:-D:-D wiec chyba w sobote rozbiore do konca;-)

moja od niedzieli rozebrana, T. z Igą rozbierał, ja już miałam dość tych igieł po całym pokoju, u nas strasznie ciepło i mała powierzchnia to się sypało
jemioła jeszcze wisi ;-)

u nas jemioła cały rok wisi:tak::tak: tzn do nastepnego BN tylko zmienia miejsce nad drzwiami wejsciowymi;-)

Ostatnia edycja:
To co...wieszamy na oknach wielkanocne jajeczka??

Ja chyba sobie przedłuze okres BN...bo potem styczen wydaje sie długi i smutny.

reklama
Do góry