reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idą Święta!!!

reklama
Magda śliczna choinka ale aniołek pierwsza klasa :-) gdzie można takiego zamówić? ;-)

a tu nasze drzewko i Tośka której pasi zapach choinki, koty jak co roku
zainteresowane, podgryzają gałązki i wypijają wodę z wiadra

Mężowi kupuje cała torbe wyrobow tytoniowych!!! I tak nie zuci palenia... a tak to sie zastanowi....heheheh on to uwielbai ale takie smakowe tytonie i cygara...w domu nie pali teraz jest mroz a i tak na dwor grzecznie chodzi....
Córci to kupilismy caly wor zabawek...klocki gumowe konia tzn psa na biegumach telefon komurkowy taki gra i swieci od 6m. mlotek do rozbilania mebli wydaje odglosy tez od 6m. laptop tali od 12m. chyab da sobie z nim rade trzeba nadusic guziczek i on wowczas gra mowi i swieci... nic skompliwokanego a i jeszcze do wody zabawki...jest tego sporo ale nie moglismy sie opamietac...to 1 gwiazdka Kallinki....A dziadkowie to z 2 wyplaty wydaliw zabawkowym....najgorzej kupic cos babciom... i prababciom ale moja mam zbiera porcelane (konkterna) 2 tesiowa opacznie ( nie celowo) powiedzial z epotrzeba jej sokowirowki....tata jeden komure 2 tata ramke cyfrowa...a prababcie jedna schorowana lubi leki wiec witaminy a 2 prababcia ehhh i z nia klopot mam... bo zdrowa jak ryba wszystko ma ....Ona dzis snieg odgarniala a ma 80 lat ale nie da sobei powiedziec...kochana jest i az nie chce sie wierzyc z etyle ma lat.... ale co jej... nie wiem...moz eobrusik swiateczny i jakas aparzkie bo lubi takie a moz ebroszke bo nosi ich duzo...nie wiem pomocy!!!

Magda ehhh jednak żywa to żywa:tak::tak: Aniołek I KL!!!!! bosko cudnie

Mirabelka ale masz fajniutkiego kota!!!! Moj to zawsze zwalał cał a choinke:sorry::sorry: No i choineczka śliczniutka.

Kurde chyba ja tylko wyskoczyłam z sztuczną:-:)-:)-( i taką inna od waszych:-D:-D:-D

Zastanawiam sie nad otwarciem KDIOI (klub dla innych od innych):cool2: Ja zostane przewodniczaca ty mozesz zostac moja zastepczynia:cool2:
W sumie ciagnie swoj do swego:-D:laugh2::rofl2:

reklama
W dzisiejszych czasach inność jest wysoko ceniona, ludzie tego samego pokroju tracą na wartości:cool2: Tworząc taki klub zmieniamy swoją inność na coś takie same:rofl2: a To jest sprzeczne z w/w teorią:cool2::cool2:
;-);-);-)

Do góry