reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Mi tez ta Zyrafa.
A ja teraz mam myślowe co kupic :-( Miały byc te klocki drewniane, ale tesciowie pokrzyzowali nam plany i na mikołaja mały dostał zwykłe plastikowe, wiec z tamtymi na razie sie wstrzymam. Znaczy i tak chce je potem kupic, ale moze na wielkanoc, a teraz bez sensu drugie. Ehhh i nie mam pojecia. Nie chce za bardzo nic duzego itd, bo juz całe mieszkanie zagracone. 2 jezdziki, konik, basenik z pilkami, wielki samochod na akumulator, jakies samochody dosc spore, sanki na klatce i jeszcze pare wiekszych rzeczy, samochody itd. U dziadków czeka rowerek i tez pare zabawek. Ehhh nie mam pomysłu.
Chociaz myslałam o takim tanczacym teletubisiu, Kubusiu puchatku z bajkami albo jakims piesku co reaguje jak sie go poglaszcze itd, ale nie wiem :-(
Co kupujecie laski ?? Podpowiedzcie cos.
Ja jeszcze mysle o jakims torze z wadera i kid carsach, ale to chyba na 2 latka dopiero, bo teraz za mały.
A ja teraz mam myślowe co kupic :-( Miały byc te klocki drewniane, ale tesciowie pokrzyzowali nam plany i na mikołaja mały dostał zwykłe plastikowe, wiec z tamtymi na razie sie wstrzymam. Znaczy i tak chce je potem kupic, ale moze na wielkanoc, a teraz bez sensu drugie. Ehhh i nie mam pojecia. Nie chce za bardzo nic duzego itd, bo juz całe mieszkanie zagracone. 2 jezdziki, konik, basenik z pilkami, wielki samochod na akumulator, jakies samochody dosc spore, sanki na klatce i jeszcze pare wiekszych rzeczy, samochody itd. U dziadków czeka rowerek i tez pare zabawek. Ehhh nie mam pomysłu.
Chociaz myslałam o takim tanczacym teletubisiu, Kubusiu puchatku z bajkami albo jakims piesku co reaguje jak sie go poglaszcze itd, ale nie wiem :-(
Co kupujecie laski ?? Podpowiedzcie cos.
Ja jeszcze mysle o jakims torze z wadera i kid carsach, ale to chyba na 2 latka dopiero, bo teraz za mały.
malena81
mamusia październikowa 08
Martynka a może jakaś seria książeczek dla maluchów?
Lenka to by całymi godzinami mogła oglądać książeczki, ale pod warunkiem, że z kimś
U nas też jest teraz szał na książeczki!
Konik od dziadków a ja pewnikiem jakąś lekturę dorzucę i samochodzik, albo lokomotywę, bo dziecko szaleje ostatnio na punkcie brum-brunów
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Ksiazeczek tez mamy ful. Calutenka serie obrazków dla maluchów (Małe stworzonka. Obrazki dla maluchów - NOWA (844890092) - Aukcje internetowe Allegro). Super są, Rafał uwielbia :-) Plus sporo innych, moja mama co chwile mu jakas drobną kupuje, na roczek dostalismy tez pare, wiec tez odpada :-(
Wczoraj oglądałam dosłwonie ten sam wózeczek co pokaząła Dorotka...ale chyb kupie taki (prezent od tesciowej)
śLICZNY WóZEK KOMBINOWANY - 6 KOL. - NAJTANIEJ! (838792737) - Aukcje internetowe Allegro
moje siostrzenice maja taki i jest stabilny;-)
śLICZNY WóZEK KOMBINOWANY - 6 KOL. - NAJTANIEJ! (838792737) - Aukcje internetowe Allegro
moje siostrzenice maja taki i jest stabilny;-)
blond_20
Czarownica
Martynka Rafal tez je uwielbia - jesc kazda strona jest osobno ale dalej tym sie bawi
KAka wozek super!i fajnie ze sa rozne kolory bo wszedzie tylko rozowe widze na ulicach
KAka wozek super!i fajnie ze sa rozne kolory bo wszedzie tylko rozowe widze na ulicach
reklama
My kupujemy Kubusia- tego który opowiada i spiewa, do tego samochód sterowany, taki od 18 m-ca z Kiddieland'a, kostke na kształty Playscool'a, zabawkę do wanny kóra puszcza bańki z Kiddieland'a i taki słodki plecaczek zwierzaczek na spacerki do babci. Michu dostanie tez koparke giganta bo wywrote i przyczepe dostał na roczek. Od mioch rodziców będą sanki.
Co do piesków interaktywnych, to radzę przemyślec bo w większości strasznie "linieją" i dzidziol może sie zadławic tymi kłaczkami. Pracuje w branzy zabawkarskiej i osobiście poczekałabym trochę, choc nie ukrywam że są słodkie.
Swietny jest gadający Chuck z Playscoll'a. To taka wywrotka która jeździ za dzieckiem jak go zawoła - bomba.
Co do dylematu Minisi, wszystkie trzy są świetne.
Co do piesków interaktywnych, to radzę przemyślec bo w większości strasznie "linieją" i dzidziol może sie zadławic tymi kłaczkami. Pracuje w branzy zabawkarskiej i osobiście poczekałabym trochę, choc nie ukrywam że są słodkie.
Swietny jest gadający Chuck z Playscoll'a. To taka wywrotka która jeździ za dzieckiem jak go zawoła - bomba.
Co do dylematu Minisi, wszystkie trzy są świetne.
Podziel się: