reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ICH PIERWSZY RAZ"- czyli nowe umiejętnosci naszych pociech

Aga - hihihi... niech ona wogole zacznie chodzić :-D no i fajny basen macie, ale Gorzów to wogole fajne miasto z fajnymi ludźmi;-)

reklama
Informuję, że moje dziecko nauczyło się.... czołgać:szok::cool2::cool2::cool2: ..... do tyłu.
Uczyliśmy ją złazić z kanapy tyłem i tak jej się to spodobało, że na podłodze też praktykuje.

do chodzenia jej juz blisko ale konkretnej daty pierwszych kroczków nie znam.
Dam cynk jak się dowiem!:-p

Aga super sprawa u was z tym basenem..a jak Skrzat się zachowuje na tych lekcjach??

U nas z nowości Filip umie wskazać pieska czy w ksiażeczce czy znajduje pluszowego i mówi "au au " ;-)

izkab brawo dla Karolci!! :-)

Aga super sprawa u was z tym basenem..a jak Skrzat się zachowuje na tych lekcjach??

aaa - różnie sie zachowuje ;-)
jest śmiesznie, bo on z tych bardziej ruchliwych dzieci i jak na przykład dzieci mają leżeć na brzuchu na matach to ten tyłek w górę i raczkująco ucieczka ;-)
no i czasem jak jest leżenie na plecach to też pierwsze co to się obraca.
poza tym czasem jest tak, że całą lekcję nie zamyka mu sie buzia - tak go fascynuje echo.
chodzi z ojcem, ale jakoś sobie radzą.
w sobotę zaczynamy drugi kurs.
póki co to są takie zabawy mające na celu oswojenie z wodą.
na dwóch ostatnich zajeciach było już nurkowanie.

U nas z nowości Filip umie wskazać pieska czy w ksiażeczce czy znajduje pluszowego i mówi "au au " ;-)

ooooooooooooooooooooooo !!!
brawo !!!

Ale Skrzat bosko wygląda, dzielny chłopczyk.

Brawa dla Fifi, Blaneczka też jak widzi psa to nasladuje po swojemu szczekanie. I moje dziecko od wczoraj chodzi po calym domu, własnie ładuję filmik to pochwalę się.

Aga - rewelacja ! Obiecałam sobie w zeszłym roku że gdzies tak od maja bedziemy jezdzic na basen ale jakoś wszyscy mi odradzali że dziewczynki szybko łapią infekcje dróg moczowych i odpuściliśmy

reklama
Brawa dla Blaneczki!
Marta dzisiaj tak zajęła się pustym opakowaniem po pościeli, że nawet nie zauważyła, że stała bez podpracia. Trwało to ok. 5 sekund:-D.

Do góry