Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziecko tez uciska na wszystko. Wiec pod koniec ciazy to tez sie nasilaTak skurcze jelit i żołądka
Zapytaj o scopolan. Ja przetrwałam dzięki niemu. Oczywiście już w totalnym kryzysie brałam, ale działał bez porównania z nospaCzy któraś mamusia też brała jakieś tabletki na jelita w ciąży? W internecie dużo osób o tym pisze i też każdy ma inne zdanie i inaczej postępuje. Ja od jelit mam tak silne bóle brzucha jak zjem coś np zupę że muszę go ściskać a w ciąży to nie jest wskazane przecież, czasami boję się o maleństwo, do tego te rozwolnienia, boję się że nie dostarczę odpowiednich składników dziecku i będzie miało braki, mój lekarz na to nie reaguje, twierdzi że mam wytrzymać, oczywiście ja to wytrzymam tylko pytanie czy dzidzka wytrzyma.