reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

I dziś taki

reklama
Ja widzę tam bardzo bladą kreskę ale również widzę, że jest zalany. Nie widzę za to sensu pytać o takie coś na forum. Zrób jutro nowy test albo dwa i będziesz miała pewność lub idź od razu na betę. Po co się niepotrzebnie stresować i oczekiwać odpowiedzi, że jest ciąża skoro żadna z nas tego Ci nie powie :)

I taki dziś wyszedł tylko że miałam rano wysłać zdjęcie ale niestety spieszyłam się do pracy. Ale rano kreska była. Więc nie wiem jak mam to rozumieć? Do lekarza jestem umówiona na czwartek
Test zalany.
Ile nalewasz tam kropel? To nie jest im więcej tym lepiej. W instrukcji jest konkretnie napisane, ile ich ma być - zazwyczaj trzy.
Nie rób więcej testów, idź na betę, to będziesz miała czarno na białym. Ewentualnie powtórz test za 3 dni. Jesli jest ciąża, to będzie już takie stężenie beta hcg, że kreska będzie bardzo dobrze widoczna.