reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hsg

Dziewczyny miałam zostać do jutra ale dostałam wypis dzisiaj:-D
Badanie jest bolesne ale do przeżycia, nie ma się czego obawiać :tak:
Cieszę się że poszłam i mam to za sobą no i teraz wiem że jesteśmy w 100% zdrowi i dajemy na luz nie ma co się spinać widać to kwestia czasu ;-). A samo badanie trwało dosłownie chwilę i ból faktycznie przypomina ból miesiączkowy, szybko mija i jeszcze szybciej o nim się zapomina:-)

Pozdrawiam laseczki ;-)

reklama
Malpajaja to superrr, ciesze się ze juz po wszystkim no i że jestes zdrowa, bo to najważniejsze:tak: teraz wyluzować troche, zrelaksować sie i niedługo napewno będzie fasoleczka, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

roxii andzia Dziękuję za miłe słowa ja też się ciesze że jest ok. Nie pozostaje nic innego jak tylko czekać :-)
Mam nadzieję że przyszły rok dla Nas wszystkich będzie szczęśliwy :-D

Hej dziewczyny ja tylko melduję, że u mnie pierwszy cykl po hsg nieudany, 25 na same święta planowo dotarła @ :sorry2: Ale nie załamuję sie narazie, bo tak jak mówiłam nie wierzę w to ze to badanko w jakikolwiek sposób może mi pomóc. Teraz w tym cyklu czeka mnie inseminacja więc są troszkę większe szanse na fasoleczkę:tak: Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki &&&&&&&&&&&&&:-)

Hej dziewczyny ja tylko melduję, że u mnie pierwszy cykl po hsg nieudany, 25 na same święta planowo dotarła @ :sorry2: Ale nie załamuję sie narazie, bo tak jak mówiłam nie wierzę w to ze to badanko w jakikolwiek sposób może mi pomóc. Teraz w tym cyklu czeka mnie inseminacja więc są troszkę większe szanse na fasoleczkę:tak: Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki &&&&&&&&&&&&&:-)
Tak mi przykro Kochana. Ale trzymam &&&&&&&&&&&&& aby inseminacja się udała i żebyś wkrótce mogła cieszyć się II kreseczkami na teściku:-)

:-)Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro, a przede wszystkim upragnionych II kreseczek na testach wam życzę w Nadchodzącym 2011 Roku

Roxiii a dlaczego podchodzisz do inseminacji ?? Nie macie szans naturalnymi staraniami ??
No niestety, u nas szanse na naturalne poczęcie sa raczej zerowe :-( U mnie jest wszystko OK, ale nasienie M jest bardzo kiepskie, szczerze mówiąc nawet inseminacja nie daje nam duzych szans...:sorry2: Ale próbować musimy i malutka nadzieja jest:tak: dzięki za kciuki, napewno sie przydadzą:-)

reklama
cześć dziewczynki

Roxii a a możesz mi napisać czemu złe te wyniki męża, i przy jakich jego parametrach zaproponowano wam inseminację, moj też ma złe wyniki i chciałabym porównać, możesz mi napisać na priva jeśli wolisz, byłabym Ci wdzięczna.

Do góry