reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***HOT NEWS*** czyli info z pierwszej ręki <BEZ KOMENTARZY!>

No to ja uzupełnię:

Hej. Wczoraj wieczorem poszłam na przepustkę a dziś rano wróciłam na ktg i okazało się że mam skurcze co 8 minut po 90 -100. Zostawili mnie w szpitalu. Przez cały dzień brzuch mi się stawiał ale brak rozwarcia więc mnie trzymają bez niczego. Po południu zaczęło mnie boleć podbrzusze i pachwiny i krzyż no ale skurcz napisał się tylko 1. Nie wiem co to będzie dalej! Jak u was? A jak dziewczyny. Urodziła którąś? U mnie jakies wariactwo. Lekarz dyżurujący chciał mi dac Fenoterol! Koniec 38 tc! Z moja arytmia i częstoskurczem. Po co. Fak! Nie zgodziłam się. Pewnie chciał mnie przetrzymać do poniedziałku aż będzie mój gin i bał się że będzie musiał robić cc!

reklama
Wieści od fioletowej:

Na razie leze i czekam na sale operacyjna. Tuz za mna ba oddzial przyjeli babke chyba z jakimis komplikacjami i ja wzieli pierwsza. Ja juz jestem gotowa - po badaniach, z torebunia ;) (cewnikiem) po sniadanku-kroplowce. Tylko spac mi sie chce.

Morena:

Hej. o godz 12.05 na swiat przyszla Gabriela :-) 3100, 55 cm, 10 pkt. Wlasnie puszcza mnie znieczulenie ale narazie tragedii nie ma. Gabi jest caly czas ze mna, albo cyca sobie albo spi przytulona do mnie :-) Jest dla mnie calym swiatem! Pozdrow ode mnie wszystkie Mamuski na forum. Czy ktoras jeszcze urodzila? :-) Mysle o Was!

Ostatnia edycja:
Wiadomość od Bony

Napisałam: Hej! Dopiero przeczytałam Twiją wiadomość na forum. Wszyscy trzymamy za Was kciuki! Czekamy na wieści"

Bona: Dziękuję :* a miałam do Ciebie pisać, tylko, że mają tu strasznie dużo ptzyjęć i jest małe zamieszanie... Na pewno już od dziś będę dostawała antybiotyk na mojego paciorkowca więc się cieszę:) jutro dam znać, jak będę coś wiedziała:) jeszcze raz dziękuję:* Pozdrów ode mnie Diewczyny

Wisieńka:

Antoś 3300 i 58. Cud nasz kochany. Ja obolała

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 147
reklama
Wiadomość od Bony:

Hello! No dziś cesarka, pozdrów dziewczyny i trzymajcie kciuki! Mały wg usg waży 3200, wód płodowych już prawie nie ma... Nie lekceważcie nawet najmniejszego sączenia wód! Boję się strasznie!!! Ściskam mocno!:*

Zapytałam, na którą planują cc i że trzymamy kciuki!

Bona odpisała
: Na razie dostałam kroplówkę, teraz lek przeciwbólowy. Nie podali konkretnej godziny, ale do 15 chcą się wyrobić, więc w sumie już niedługo:) dziękuję za kciuki, na pewno się przydadzą:*

Do góry