reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***HOT NEWS*** czyli info z pierwszej ręki <BEZ KOMENTARZY!>

reklama
Wiadomość od Teri!!!!!

Hej kochane leze pod kroplowka z fenetrolem mialam skorcze co 7 minut a rozwarcie dalej tylko 1palec jak kroplowka nie pomoze to rodze

A ta z wczoraj, właśnie miałam wstawiać kiedy przyszedł nowy SMS

Hej kochane co u was jak natis po wizycie w szpitalu czy w domku u mnie bez zmian bol ucha wrocil skurcze sa dalej wysokie daria uparcie sie pcha na swiat wazy 2500 puchne strasznie az nogi siwe sie robia leze z nogami do gory caly czas w moczu wyszel cukier jutro powtorka z krwi ogolnie czuje sie slabo i tesknie za domem na sali duchota ze ledwo da sie oddychac pozdrawiam i mam nadzieje ze u was dobrze

Poranne newsy od teri:

Dziewczyny moj gin odstawil mi fenetrol i czekamy na rozwoj wydarzen mowi ze nie ma potrzeby mnie juz blokowac ale skurcze wycichly narazie po 50 sie pisza moze w tym tygodniu juz urodze trzymam kciuki za natis jutro zobaczy lenke:-)

Hot od Natis

Hej, dotarłam wreszcie na oddział. 5 godz trwało przyjęcie, miałam być wczoraj. Nie zrobili mi już badań, więc badania jutro a cc w środę. Tylko w środę nie ma Darka i nie wiem co robić... Masakra. Odstawiłam wczoraj leki i skurcze męczą porządnie, ciekawe cży coś z nich się nie urodzi...

Od anillek77 sprzed chwili!!

Tu anilek77. Jestem w szpitalu. To cos z pecherzem. Do jutra zostaje. Mam kroplowki i badanie poziomu cukru po jedzeniu. Pozdrawiam wszystkie forumki. :-*

od teri:

u mnie caly czas skurcze na poziomie od 50 do 80 mam kolejny antybiotyk na ucho mam nadzieje ze tym razem pomoze i zanim Daria sie urodzi wylecze to cholerstwo buziaki

Ostatnia edycja:
Hej!

Ja już pisałam na ogólnym, że jestem w szpitalu, ale jutro prawdopodobnie wychodzę. Cały czas monitorują tętno Juniora, bo w poniedziałek spadło do 60 i wyszły skurcze.

Trzymam kciuki za dziewczyny w szpitalu, a Natis serdecznie gratuluję Lenki!!!

reklama
Do góry