reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

home sweet home

reklama
Kota czy kupiłaś już stół? Bo ja właśnie z racji sezonu grilowego zostałam pozbawiona stołu ogrodowego mojej siostry, który robił za stół jadalniany w salonie :)

Zastanawiam się nad takim drewnianym (dąb):
3204076745.jpg
Bo jest w dość fajnej cenie 1200 zł. A wymiary są takie: szer. 100cm, dł.220 + dwie dokładki po 50cm, czyli aż 320cm.

Tylko jeden zgryz mam bo wszystkie meble w salonie mamy w innym kolorze. Ale najprawdopodobniej docelowo, to własnie ta reszta będzie wymieniana za jakiś czas.

Załączniki

• 3204076745.jpg
    3204076745.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 99
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rojku ja mam identyczny stół dębowy, tyle, że bez tych przedłużek. jest rewelacyjny tyle, że bardzo ciężki.
no i mój stół ma także inny kolor niż np krzesła. cóż, nie można mieć wszystkiego :-)

Rojku, stół kupiliśmy już przed Wigilią, mamy standardowy rozm. 1,6m, ale rozkłada się do 3,6m i ma dodatktowe nogi, dla mnie rewelacja, sprawdził się podczas majówki, kolor mamy bardzo ciemny chłodny brąz, niestety nie mogę znaleźć go w necie, a kupiliśmy w Meblach Agata. A krzesła póki co mamy straszne :) teściowie jakieś stare przywieźli, na pewno kupimy nowe i nie będą w kolorze stołu!
Stół ze zdjęcia, które wkleiłaś bardzo mi się podoba, jest super :)

chciałam się pochwalić, że dom mamy otynkowany i ogrodzony z 3 stron :) jeszcze brakuje bramy wjazdowej, ale musimy na nią czekać jakieś 2 tygodnie, bo podobno mało kto bierze bramy dwuskrzydłowe 5-cio metrowe, więc nam ją robią na zamówienie. przed lipcem jeszcze musimy przekopać ziemię, nawieźć humus (niestety tutaj jest sama glina, więc pewnie kilka ciężarówek ziemi trzeba będzie zamówić), posiać trawę i czekać aż wzejdzie :)

reklama
Do góry