reklama
inka85
Mamusia Aleksego
Kota byłam wlasnie w Biedronce mają tam naklejki sowy i inne po 7,99zl! Mysle ze bardzo by Ci sie spodobały.
Bardzo duży wybór i bardzo ładne!
Bardzo duży wybór i bardzo ładne!
sergeevna
Pysiołkowa Mama
R
rojku
Gość
Kota my kupiliśmy Anieli meble Bellamy Simple. Wyglądają bardzo fajnie
Bellamy Meble Dziecięce. Dla dzieci i młodzieżowe
No Twoje ispiracje bardzo mi się podobają. Niestety jak ja już coś wykombinuję, to wydaje mi się zawsze, że u kogoś dane rozwiązanie lepiej wygląda
A ostatnie zdjęcie i stól z krzesłami to moje marzenie!!!
Bellamy Meble Dziecięce. Dla dzieci i młodzieżowe
No Twoje ispiracje bardzo mi się podobają. Niestety jak ja już coś wykombinuję, to wydaje mi się zawsze, że u kogoś dane rozwiązanie lepiej wygląda
A ostatnie zdjęcie i stól z krzesłami to moje marzenie!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kota-behemota
Q & H team
my skompletujemy meble do Kubinowego pokoiku w Ikei, może za tydzień uda się wykoczyć na zakupy. szczerze to już mam dość, najchętniej bym teleportowała wszystko przez internet bez konieczności składania, skręcania i sprzątania :/
a tymczasem nasza kuchnia, mamy jasny lacobel na ścianie z lewej strony, nie wiem, czy go dostrzeżecie, bo światło jednak liche jeszcze nie są przykręcone listwy, jedna uroczo schowana przed Q wisi sobie nad okapem. zauwazyłam dopiero na zdjęciach ) no i nadal zamiast lamp, na kablach wiszą nam żarówki, w całym domu )
a tymczasem nasza kuchnia, mamy jasny lacobel na ścianie z lewej strony, nie wiem, czy go dostrzeżecie, bo światło jednak liche jeszcze nie są przykręcone listwy, jedna uroczo schowana przed Q wisi sobie nad okapem. zauwazyłam dopiero na zdjęciach ) no i nadal zamiast lamp, na kablach wiszą nam żarówki, w całym domu )
Milva
Zbójkowa mama;)
Super !!! Zazdroszczę
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Kota- jestem pozytywnym szoku!!! kuchnia rewelka...widac po magnesach ze Q pomaga mamie w kuchniPP
kota-behemota
Q & H team
Phelania, magnesy rządzą
no i najniższa szuflada w wyspie musiała zostać zaklejona papierową taśmą, bo Kubina za bardzo korciła zawartość
no i najniższa szuflada w wyspie musiała zostać zaklejona papierową taśmą, bo Kubina za bardzo korciła zawartość
reklama
malenstwo550
Zuzinkowa Mamusia:))
kota slicznie bardzo mi sie podoba nawet A pokazalam i mowil ze fajnaDD a i u nas magnesy tez rzadzaD
Podziel się: