reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

home sweet home

reklama
szukam mebli do pokoju Q, oczywiście NIC MI SIĘ NIE PODOBA, tragedia... :( podrzućcie mi proszę jakieś linki, nazwy sklepów, gdzie znajdę coś naprawdę fajnego... w Ikei też średnio niestety...

garść inspiracji, które za mną ostatnio chodzą, szczególnie ściana jako tablica - bomba!

featurewall.jpgkonstancin13.jpgpokoj_Owena.jpg

Dla chłopca to nie wiem, ale dla dziewczynki ostatnio to mi się spodobało. Szkoda że moja ma za mały pokój i okno od wschodu, za ciemno by było

Załączniki

• 18241_nela2.jpg
    18241_nela2.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 67
Kota a takie coś- wersje bez sówek ;-)

Załączniki

• 19315_1_aaa.jpg
    19315_1_aaa.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 88
  • 19315_3_aaa.jpg
    19315_3_aaa.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 73
  • 19419_3_1.jpg
    19419_3_1.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 72
  • 19419_1_1.jpg
    19419_1_1.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 73
  • 19419_2_1.jpg
    19419_2_1.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 72
  • 19419_4_1.jpg
    19419_4_1.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 75
Kurcze muszę chyba z Ninką obgadać, co ona chce mieć u siebie... tylko najpierw musi się zgodzić wyprowadzić z sypialni mamusi...:-D:-D ale to wszystko pewnie... zaaaaaaaaa jakiś czas

Netka, własnie my póki co mamy materac w pokoju Q, żeby się chłopak oswoił, w sumie chyba już to zrobił i powoli zaczynamy myśleć o przetransportowaniu siebie do naszej sypialni. M. już by chciał, a ja jakoś jeszcze nie, no bo jak to, on taki samotny tam zostanie, nawet mebli jeszcze nie ma! najpierw musimy umeblować mu pokoik, a później się ewakuujemy, jak się oswoi, może jakoś na wiosnę. Wiem, odwlekam, chyba pępowina licho była przecięta, wina M.

Maleństwo, oooo, jakie piękne te mebelki! dziękuję :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry