reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

home sweet home

oficjalnie melduję, że mamy wyznaczoną REALNĄ datę przeprowadzki, otóż w najbliższy czwartek się przenosimy :)
wczoraj pojechaliśy sprawdzić, jak nasz domek wygląda w środku i jest rewelacyjnie! wszystko gotowe, okna pomyte (M. się spisał na medal, a ja nawet jasną rękawiczką po futrynach przejechałam i była idealnie czysta), została do wyszorowania kuchnia i łazienki, M. obiecał, że do czwartku będą na błysk i od rana dziś walczy.
strasznie się cieszę!!!

reklama
Super :) To już odliczasz godziny :) A ja z Toba :) Super jest być w swoim domku :)
My tak naprawdę, to jeszcze nie jesteśmy całkiem rozpakowani :) Ale teraz mem ferie, więc może coś ruszy do przodu :)

dziewczyny, szukam wszędzie dokładnie takiego stolika, na razie chcę uniknąć zamawiania go u stolarza, mam dość wszelkich ekip i niedotrzymanych terminów, ale w stoliku się zakochałam. i nie ma on kantów :)

jakby ktokolwiek widział gdzieś coś podobnego, proszę o cynk :)

stolik.JPG

reklama
Do góry