reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

home sweet home

reklama
Parę zdjęć naszego grajdołku :)
Że przeprowadzka na szybko, to parę rzeczy potrzebnych w kuchni się zawieruszyło. Mąż poratował wkrętarką, żebym mogła ubić co trzeba :)
IMG_7169.jpg

Nasz salon - kawałek wypoczynkowy z meblami różnej maści :) Wszystko, co nie jest rozklekotane tak, że nie można tego używać zostało wykorzystane :)
IMG_7187.jpg
Kominek - po prawej to coś wyłożone frutrzakiem miało byc półką, ale na razie stało się siedziskiem/legowiskiem dla utrudzonych ;P
IMG_7188.jpg
Część jadalniana salonu ze stołem ogrodowym mojej siostry :D
IMG_7190.jpg
Widok na jadalnię z kuchni
IMG_7192.jpg
Nasza betonowo-drewniana łazienka
IMG_7195.jpg
Widok na siedzisko/leżankę przypieckową z miśkiem, na którym pije mlesio Aniela :)
Miśka dostałam od siostry na 10te urodziny, więc juz chłopak ma 19 lat i służy teraz mojej córce :)
IMG_7198.jpg

Rojku- cieszę się z Twojego szczęścia. Sama wiem jakie to super uczucie być już we własnym domku, u nas za chwilę będzie miesiąc.
Wszystko cudnie wygląda, ale bardzo spodobała mi się lampa w salonie oraz łazienka. U nas ze względu, że wyszło dużo niespodziewanych wydatków, to w łazienkach są tylko płytki na podłogach, ale na najbliższych wakacjach nie przepuszczę i zrobię sobie piękne łazieneczki, bo płyty gipsowe jakoś nie powalają na kolana swoim urokiem ;p

Dzięki dziewczyny za pochlebne opinie :) Jeszcze długo będziemy dopieszczać nasz baraczek, ale chyba ten początek najbardziej cieszy :)

reklama
Do góry