reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

Sliczne kolczyki:-)) Moj ulubiony kolor.
Mam pytanie odnosnie kordonkow.
Chce zakupic na ebayu zestaw kolorow roznych do robienia malych kwiatuszkow itp na spineczki.Ale nie wiem jaka grubosc wybrac.Znacie sie ?
Tam jest size 8 to dobry czy za cienki??

reklama
Kolczyki śliczne

Gastone
ja czytałam gdzieś ale nie jestem w 100% pewna, że kordonek o oznaczeniu 30 jest najcieńszy a najgrubszy oznaczenie 5. Ja kupowałam na ebayu kordonek 8 i robiłam z niego ozdoby na jajka styropianowe, a małe kwaietuszki tez by z tego wyszły fajne

pamietacie mnie jeszcze?:-D
Arlecik kolczyki super
Gastone ja na kordonkach wogole sie nie znaju wiec nie pomoge, ostatnio nie mialam neta ale znalazl sie czas na szydelkowanie bo to mozna robic wszedzie i w domciu i na ogrodzie wiec cos tam dlubie.reszta czyli moje kochane kolczyczki lezá i czekajá az sie dorobie jakiegos biurka zebym mogla sie gdziesz rozlozyc- wczesniej to byla kuchnia bo stal tam ogromny stol a teraz kuchnia taka tyci tyci ze masakra w salonie sie nie rozloze bo zaraz Oliva bedzie grzebac i stary mi cos poprzeklada i pogubi wiec musze czekac:baffled::baffled:

gastone jeszcze nie wiem. próbowałam coś dłubać ale tragedia jak dla mnie, cieniutkie strasznie i jakoś nic nie wychodzi. Poczekam jak wena mnie jakaś ogarnie :)

kasiuleczko chwal się co tworzysz teraz?

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiuleczka witaj ponowie w świecie robótek.
Ja trochę mało teraz robótkuję, bo mój kręgosłup od kilku dni odmawia mi posłuszeństwa.
Zrobiłam kilka par kolczyków dla znajomej, a teraz męczę moje JAPONKI bo mój EM juz krzyczy że wyszywam juz je pół roku i skończyć nie mogę.
Ale niestety tak to juz ze mną jest, że zawsze robię kilka rzeczy na raz.

Załączniki

• 2012-09-15 14.43.33.jpg
    2012-09-15 14.43.33.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 70
  • 2012-09-19 16.18.53.jpg
    2012-09-19 16.18.53.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 68
Do góry