reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Kasia, tak właśnie myślałam ze to krosno jest ;-) mam też takie proste, teraz w paczce z Pl mi przyszło, ale jeszcze nie robiłam żadnego kwiatuszka.
Arlecik, super chusta! To jest dla dziecka czy dorosłej osoby? Masz jakiś schemat do tego?
Arlecik, super chusta! To jest dla dziecka czy dorosłej osoby? Masz jakiś schemat do tego?
arlecik
Zaangażowana w BB
Barmanko to chusta dla mnie a filmik jak się ją robi jest post wyżej.
Mam w zamiarze zrobić sobie jeszcze jedną taką w innych kolorkach ale najpierw zrobię zamówienia.
Mam w zamiarze zrobić sobie jeszcze jedną taką w innych kolorkach ale najpierw zrobię zamówienia.
AsienkaM1986
mama Zuzi
Arlecik ja robie z pojedyńczej włóczki ale do misia brałam podwójnie żeby był cieplejszy. Chusta super
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Gastone, ja kupowałam na allegro taki prosty, marne grosze kosztowały a chciałam zobaczyć co to ;-) jak się sprawdzi i spodoba mi się technika to zawsze można kupić ten z ebay
Ja wczoraj znów masą solną się bawiłam za dużo mi się narobiło do pewnego projektu i szkoda mi było wyrzucić, więc siedziałam i dłubałam. Nie powiem o której godzinie poszłam spać
Ja wczoraj znów masą solną się bawiłam za dużo mi się narobiło do pewnego projektu i szkoda mi było wyrzucić, więc siedziałam i dłubałam. Nie powiem o której godzinie poszłam spać
AsienkaM1986
mama Zuzi
Sówka
reklama
arlecik
Zaangażowana w BB
Moje dzisiejsze poczynania zeby zabic nude
Podziel się: