reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

A co glownie szyjesz, jakies ciuszki czy zabawki???? fajnie nastepna osobka do szyciowego tematu, wrzuc jakies fotki albo odrazu zakladaj bloga :))

reklama
Witam mamaMaya:/)
Szyjesz mowisz? Super! Bo ja wlasnie kupilam maszyne i zaczne przygode( nie zarobkowo levz hobbystycznie :-))
Pochwal sie co szyjesz!

Witaj mamaMaya

Mój nowy stworek - potworek :-D

P7285514a.jpgP7285517a-001.jpg

butterfly46, jak na razie uszyłam dwie torby, parę kosmetyczek, potrfel i sukienkę dla siebie, właściwie to jest jeszcze nieskończona, brakuje jej jednego rękawa, bo mi materiału zabrakło :p; materiały kupuję głównie przez neta z usa lub uk, no i trochę one kosztują a ostatnio mam krucho z kasą, więc skończenie jej musi poczekać;
poza tym ze względu na dziecko mam niewiele czasu, mała mi po prostu nie daje szyć, zaraz przylatuje jak zauważy, że skupiam uwagę na czymś innym a nie na niej :);
szyję ze wzrorów wyszukanych w necie, zazwyczaj je kupuję, mam też kilka książek do nauki szycia;
chciałabym się skupić na szyciu toreb i portfeli, no i może jakichś ciuszków dla siebie od czasu do czasu;
gastone, jak porobię zdjęcia rzeczy, które zrobiłam, to wrzucę;
a jeśli o bloga chodzi, to już mam jednego, z biżuterią, na razie nie zamierzam zakładać innego, bo i tak się ze wszystkim nie wyrabiam;
witaj, KasiaGot, super ten misio :)

hej

polecam dla początkujących szyjących gazetę krawiecka Burda..:) prosta i łatwa w zrozumieniu :) sama ją prenumeruję ..maja fajne i ciekawe wzory..a każdy podstawowy szablon można dowolnie modyfikować i z niego tworzyć nowe projekty
jakby co pytajcie a postaram się wam pomóc co do szycia ..:)

jest też gazeta " Szycie krok po kroku " z wykrojami

Ostatnia edycja:
zapytam i tutaj....
Dziewczyny, czy można tutaj kupić drewniane wieszaki na dziecięce ubrania? Chodzi mi by były takie mniejsze, dostosowane do dziecięcych ubrań. Jeśli tak to gdzie, i ile takie to to kosztuje?

KasiaGot, świetny kolorowy misio, wesołe kolorki ma.

maMaya, witaj

reklama
Aga ty tez masz talent! Jedne z nas szyja, inne szydelkuja a jeszcze inne robia bizuterie itp.A ty pieczesz cudowne torty!!!

Do góry