reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

Kasiulek a no widzisz jak ja zobaczyłam taki sweterek to tez sie główkowałam ale ja to taka jestem zę sie wpatruje i ogladam i znajde sposob.
Papolki jasne ze zrobię bo mi dziecie moje spokoju nie da.

reklama
Barmanka guziki przywiozla mi mama.Rozne fajne starocie:-))
I stare kokardki i koronki 30 letnie:D
Ja dzis testowalam maszyne:-) Saama szyje:-D
Teraz musze kase na materialy wysupłac i heja!

Dziewczyny, a wiecie moze, jak mozna 'odswiezyc' stare kalosze? :-D:tak: Chodzi mi o jakies przemalowanie itp. O ile sie da, to jaka farba? ;-)

Gastone tych koronek to Ci zazdroszczę :zawstydzona/y::tak:

Dranissimo, chyba raczej nie ma takiej farby.. przynajmniej ja się nie spotkałam, ale może ktoś inny Ci doradzi:tak:

Jak sie nazywa tu ten wypelniacz do maskotek i gdzie mozna go kupic???
Barmanka tak chce zaczac szyc a nie wiem od czego zaczac:D
Rece mi sie pala, ale jak ogladam materialy to gupieje:-(((( Nie wiem ktory wybrac, ech...

Gastone widze ze dolaczasz do szyciowych :) ja jak widze te materialy to tez zawrotu dostaje, szkoda tylko ze w ie czasem wala sobie takie kosmiczne ceny, ale za miesiac lece do pl to mam zamiar sobie tam nakupowac :)

No probowac bede.Na ebayu sa fajne materialy, ale jeszcxe nie wiem co i jak.
Butterfly a jakies stronki szyciowe masz??

reklama
hej dziewczyny
kiedyś tutaj zaglądałam, jak było kilka stron tematu :), dzisiaj zajrzałam i w SZOKu jestem, jak się temat rozwinął;
też lubię tworzyć różnego rodzaju rzeczy; swojego czasu robiłam biżuterię, trochę jej sprzedawałam, ale ze względu na ciążę zaprzestałam, od niepamiętnych czasów robiłam na drutach; tu, w Irlandii nauczyłam się też robić na szydełku; a ostatnio również szyję trochę na maszynie, bo mi facet ze dwa lata temu kupił taką podstawową wersję Singera w Lidlu za 100 euro:);
biżuterią i szyciem zajęłam się, ze względu na możliwość zarabiania kasy z tego (wydaje mi się, że jest to możliwe); a szydełko i druty, to tak czysto hobbystycznie, bo wiadomo, z powodu czasu jaki trzeba poświęcić na zrobienie czegokolwiek, jest to raczej mało opłacalne (chociaż widziałam przypadki na etsy, gdzie dziewczyny mają z tego normalną kasę); mam nadzieję, że uda mi się tutaj regularnie zaglądać i może w przyszłości pokażę też moje 'dzieła' :)

Do góry