reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

u mnie to szydeko lezy i wciaz czeka na swoje 5 min, ale jakos motywacji do niego nie mam :)

Anchor - to jest nazwa firmy ktora produkuje nici, muliny itp, choc jesli zapytasz to pewnie Ci wszystkie pokaza :)

reklama
Kasiuleczka jak kupilam szydelka to niebo a ziemia:-) Czasem na welence pisze jakiego szydelka uzwac:-)

Ostatnia edycja:
mam dwa szydelka:-pi welne z PL...ale ona jakas cienka,kolezanka serwetki z niej robila...co ja moge z niej zrobic:-D:-D:-Dtzn.jak zaczac sie uczyc robic:-p:zawstydzona/y::sorry2::-D:-Dbo ja poczatkujaca:nerd:

Miałam już dawno zapytać i mi z głowy ciągle wychodzi...

Czy któraś z Was ma maszynę do szycie?
Czy możecie polecić jakąś?
Na co zwrócić uwagę kupując takowy sprzęt?
(dodam że maszyna będzie potrzebna do użytku domowego).

Kiedyś w Lidl widziałam pewną maszynę - czy taka by się nadawała, czy raczej "za licha"?

Kasiuleczko wlasnie wczoraj z tych filmikow dziergalam:tak::tak:....na poczatku w ogole nie moglam zalapac...
Dzis lece do pasmanterii:-D

Barmanko kolezanka ma ta lidlowska i sobie chwali:)

Miałam już dawno zapytać i mi z głowy ciągle wychodzi...

Czy któraś z Was ma maszynę do szycie?
Czy możecie polecić jakąś?
Na co zwrócić uwagę kupując takowy sprzęt?
(dodam że maszyna będzie potrzebna do użytku domowego).

Kiedyś w Lidl widziałam pewną maszynę - czy taka by się nadawała, czy raczej "za licha"?

Ta Lidlowa jest spoko..sama mam taka i jako krawcowa moge ja polecic.. do szycia robienia dziurek na guziki i wiele innych jest ona dobra
ma wiele różnych ściegów do wielu zastosowan

ja teraz przymierzam sie do zakupu hafciarki. ( moje marzenie) juz mam upatrzona o taka

http://www.maszyny-do-szycia.com/szczegoly/137/

i
mozliwe ze dostane ja pod choinke :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelcia, Didi dziękuję Wam za odpowiedź.
Czyli jak kolejną razą pojawi się w Lidl to chyba sobie zakupię.

Didi, super ta hafciarka! Można pięknie ozdabiać ubrania.

Do góry