reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Aniaa83
Fanka BB :)
Kasiuleczka jestesm pod wrazeniem,masz talent !!!
AsienkaM1986
mama Zuzi
Kasiuleczka a robisz czapeczki na zamowienie bo chciałam dla Zuzi
wilwia
Kasiuleczka nastepna piekna czapunia Twego wykonania.Ja za szydelkowanie sie nie biore,nie nadaje sie.Jutro planuje szybki wpad na miasto to kupie welne i szydelko i zagonie mame:-)Pokazywalam jej Twoje wytwory i ona rowniez jest pod ogromnym wrazeniem.A ze lubi tez "bawic"sie w rozne robotki to po powrocie do Pl chce zaczac od decoupage-nawet chciala jechac do Ciebie na lekcje:-)
kasiuleczka25
dzieki kobitki
Wilwia :-)he he moje decoupage to stanelo w miejscu,mozna rozroznic 3 fazy najpierw nauka przyklejania serwetek, poxniej nauka ukrycia tych serwetek czyli cieniowanie, a poxniej nauka spekan. ja wlasnie utknelam na nauce cieniowania, a naprawde najfajniejsze rzeczy sa gdy maja te spekania.
Wilwia :-)he he moje decoupage to stanelo w miejscu,mozna rozroznic 3 fazy najpierw nauka przyklejania serwetek, poxniej nauka ukrycia tych serwetek czyli cieniowanie, a poxniej nauka spekan. ja wlasnie utknelam na nauce cieniowania, a naprawde najfajniejsze rzeczy sa gdy maja te spekania.
patrycjabaczkowska
Zaciekawiona BB
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
patrycja ślicznie :-)
ja to chęci mam do wszytskiego..
w pl malwoałam obrazy i węglem i kolorami..szyłam i przeszywałam ciuchy na maszynie...
robiłam takie różne fotki fajne , jakieś duperele ozdobne czy własnoreęczne ramki do zdjęć..albo albumiki ozdabiałam...
a tu mam mega lenia nic mi się nie chce tylko tak was podziwiam
zazdroszczę czasu !!!
ja to chęci mam do wszytskiego..
w pl malwoałam obrazy i węglem i kolorami..szyłam i przeszywałam ciuchy na maszynie...
robiłam takie różne fotki fajne , jakieś duperele ozdobne czy własnoreęczne ramki do zdjęć..albo albumiki ozdabiałam...
a tu mam mega lenia nic mi się nie chce tylko tak was podziwiam
zazdroszczę czasu !!!
Ostatnia edycja:
reklama
butterfly46
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny, temat rowniez dla mnie ciekawy moje kierunki to: byla kiedys bizuteria obecnie decoupagez,haft krzyzykowy i szycie przeroznych ozdob, zabawek itp.itd z materialu i filcu od 2 miesiecy mam maszyne i mnie baaaaaaaaaaaaardzo wciaga :0
Podziel się: