reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

Arlecik śliczne aniołki.A to będzie obrazek,na poduszkę czy jak?
Ja lenia nie mam,tylko brak czasu...buuu....i aż sie garnę do tej nauki tylko skąd czasu wziąśc..

Gastone ja w Pl kupiłam sobie o taką książkę:
http://www.bookmaster.pl/modne,projekty,na,szydelku/hall,mary,jane/ksiazka/540718.xhtml
no i gazetek kilka,ale tego nigdy za mało.

A materiały jak ostatnio oglądałam to oczopląsu dostałam,są przepiękne :szok:

reklama
Anineczka to taki mały obrazek ma być. Powieszę go chyba w pokoiku córy może bedzie lepiej spała bo ona już 4 lata spi przy świetle a nad ranem przychodzi do nas.

Ja polecam tę książkę
Narzuty, serwety i szale na szydełku - Melody Griffiths - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
jestem z niej mega zadowolona - bardzo przejrzyste opisy i schematy.

A to moje prace- nareszcie udało mi się je skończyć :rofl2::-D

P3070002a.jpgP3070006a.jpg to jest kocyk dla koleżanki synusia

oraz

P5065091a.jpgP5065092a.jpg

P5065097a.jpg dla koleżanek córeczek

i coś specjalnie dla mojej księżniczki

P5065100a.jpgP5065103a.jpg

:-)

reklama
Kasia Got piekne kocyki, a ten ostatni szczegolnie- Anineczko Gastone to chyba nawet ten sam wzor (lub podobny ) co na facybooku wzdychamy i marzymy ze kiedys zrobimy. A tu nas KasiaG wyprzedzila:-D
I co najwazniejsze zdarzyla przed starosciá:-D:-D:-D:-)

Arlecik aniolki sliczne, a ten obrazek to duzy? bo na zdjeciu wydaje sie ze tak.i oby olivce sie lepiej spalo.

Do góry