reklama
KasiaGot
Zaangażowana w BB
Kasiu przepiękne cudeńka 
anineczka
królowa mrówek :P
Kasiu śliczne cudeńka.
szkoda,że ja kolczyków nie mogę...buuuu
szkoda,że ja kolczyków nie mogę...buuuu
anineczka
dziewczyny utknęłam 
robię serwetę first time i utknęłam.
o coś takiego:
I jak jest ten rząd z zielonego kordonka,ten widełkowy nie wiem jak zrobic...niby wiem jak 4 półsłupki i mam rozpiskę,ale coś cieńka,jak go zrobic? tzn.robię słupek widełkowy z 4 słupków i nie wiem jak dalej przejśc by zrobic kolejny.załącznik jak wyglądają te słupki.Ale nie wiem jak jeden połączyc z drugim,bo jak robię po swojemu to wychodzi ,że łączę je dołem,tam gdzie mam zrobic kolejny słupek,a na zdjęciu wygląda jakby był łączony górą.
to na dole to moje bohomazy he he,trochę tycie...

robię serwetę first time i utknęłam.
o coś takiego:

I jak jest ten rząd z zielonego kordonka,ten widełkowy nie wiem jak zrobic...niby wiem jak 4 półsłupki i mam rozpiskę,ale coś cieńka,jak go zrobic? tzn.robię słupek widełkowy z 4 słupków i nie wiem jak dalej przejśc by zrobic kolejny.załącznik jak wyglądają te słupki.Ale nie wiem jak jeden połączyc z drugim,bo jak robię po swojemu to wychodzi ,że łączę je dołem,tam gdzie mam zrobic kolejny słupek,a na zdjęciu wygląda jakby był łączony górą.
to na dole to moje bohomazy he he,trochę tycie...

anineczka
no tak,ale normalnie je połączyc? bo jak kończę robic ostatni podwójny słupek i chcę przejśc do następnego słupka to wychodzi mi jakby się połączyły dołem...ehhh nie wiem jak to wytłumaczyc.muszę przyjechac na lekcję do Ciebie.
Szymko dalej chory?
Szymko dalej chory?
AsienkaM1986
mama Zuzi
Kasiuleczka śliczne te Twoje dzieła
Anineczka ciekawa serweta
Anineczka ciekawa serweta
Anineczko wklej caly chemat...
ja tam widze ze pomiedzy dwoma slupkami podwojnie nawijanymi sa jakie s lancuszki polaczone oczkiem scislym,a ty na malym schemacie narysowalas dwa oczka lancuszka pomiedzy slupkami...
Tak szymko dalej chory:-(
ja tam widze ze pomiedzy dwoma slupkami podwojnie nawijanymi sa jakie s lancuszki polaczone oczkiem scislym,a ty na malym schemacie narysowalas dwa oczka lancuszka pomiedzy slupkami...
Tak szymko dalej chory:-(
reklama
Podziel się: