reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

Moje nowe dziecie:-D
P1100362_zmniejszacz-pl_367665.jpgP1100348_zmniejszacz-pl_626042.jpgP1100345_zmniejszacz-pl_372468.jpgP1100341_zmniejszacz-pl_531483.jpgP1100328_zmniejszacz-pl_937117.jpg

reklama
dziewczyny utknęłam :baffled:
robię serwetę first time i utknęłam.
o coś takiego:
b3aad313c2c1467dea05758527a71156.jpg

I jak jest ten rząd z zielonego kordonka,ten widełkowy nie wiem jak zrobic...niby wiem jak 4 półsłupki i mam rozpiskę,ale coś cieńka,jak go zrobic? tzn.robię słupek widełkowy z 4 słupków i nie wiem jak dalej przejśc by zrobic kolejny.załącznik jak wyglądają te słupki.Ale nie wiem jak jeden połączyc z drugim,bo jak robię po swojemu to wychodzi ,że łączę je dołem,tam gdzie mam zrobic kolejny słupek,a na zdjęciu wygląda jakby był łączony górą.

to na dole to moje bohomazy he he,trochę tycie...
widelki.jpg

no tak,ale normalnie je połączyc? bo jak kończę robic ostatni podwójny słupek i chcę przejśc do następnego słupka to wychodzi mi jakby się połączyły dołem...ehhh nie wiem jak to wytłumaczyc.muszę przyjechac na lekcję do Ciebie.
Szymko dalej chory?

Anineczko wklej caly chemat...
ja tam widze ze pomiedzy dwoma slupkami podwojnie nawijanymi sa jakie s lancuszki polaczone oczkiem scislym,a ty na malym schemacie narysowalas dwa oczka lancuszka pomiedzy slupkami...

Tak szymko dalej chory:-(

reklama
Ewwlcia ty to sie rozwinelas, schematy czytasz:-D
Kaska ciebie to juz chwalic nie moge noooo:-& Cuuda:-)

Tesciowa dala mi prezent :-)) 500€ na maszyne do szycia.
Wiec bede miala nowe hobby :-D

Ostatnia edycja:
Do góry